Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEMIOTIKA

Klapa Intrade otkrila nam je tajnu uspjeha i zapjevala u našem studiju!

Klapa Intrade
Foto: Vecernji.hr
1/3
22.10.2018.
u 20:37

Klapa Intrade 1. prosinca nakon sedam godina nastupa u zagrebačkoj Areni, a šest dana kasnije i u Spaladium Areni. Osim što su nas podsjetili na svoje najveće uspjehe, u našem studiju su i zapjevalli hitove "Zora bila" i "Croatio iz duše te ljubim".

Tomislav Bralić i klapa Intrade večeras su gostovali u našem studiju i njavili veliki koncert u zagrebačkoj Areni 1. prosinca, te Spaladium Areni 7. prosinca. Klapa koja postoji već 33 godine proputovala je svijet i osvojila brojne nagrade.

Uskoro im izlazi i novi album "Bilo je i vrime". Tomislav Bralić otkrio nam je tajnu uspjeha klape, otkrio kako su nastale njihove najpoznatije pjesme, a u studiju su i zapjevali velike hitove "Zora bila" i "Croatio iz duše te ljubim". Pogledajte novu Semiotiku: 

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

IG
Igggy
21:55 22.10.2018.

Tajna njiihovog uspjeha je tupa i primitivna publika sa lošim ukusom koja puši taj užas od glazbe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije