Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milijunski iznos

Pretjerala: Konjić za ljuljanje ukrašen kristalima, baršunasti krevetić...

Kim Kardashian
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
17.01.2018.
u 08:32

Reality zvijezda je potrošila tri milijuna kuna na uređenje sobe svog trećeg djeteta.

Kim Kardashian jučer je objavila sretnu vijest o dolasku trećeg djeteta u njenu obitelj.

Surogat majka u ponedjeljak joj je rodila djevojčicu i ovu vijest je Kim podijelila na društvenim mrežama, ali još nije otkrila ime djevojčice za koju je pripremila raskošnu i bogatu dječju sobu.

Naime, Kim je poznata po tome da i svoju djecu voli odijevati u dizajnerske komade i da sve što posjeduju mora imati dizajnerski potpis. Pravo bogatstvo je potrošila na uređenje sobe za malenu kojoj je kupila konjić za ljuljane koji je ukrašen Swarovski kristalima, a u sobi se nalazi i medvjedić s potpisom Louis Vuitton koji je  koštao nevjerojatnih milijun kuna, a za garderobu bebe potrošila je već oko 600 tisuća kuna i kupila joj je dječju kolekciju Dolce & Gabbana.

Dosad je ukupno  potrošila tri milijuna kuna na uređenje sobe i odjeću svog trećeg djeteta. 

Kim Kardashian
1/6

Komentara 1

LU
Lujo123
09:35 17.01.2018.

kaj joj vredi sva ta plastika kojpm se je napumpala kad joj druga žena bez plastike mora rađati djecu? '

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije