Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele zaboraviti

Jelena i Stjepan izbrisali sve tragove svoje ljubavi

Jelena Rozga
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/4
16.01.2018.
u 15:30

Pjevačica i violončelist s društvenih mreža su uklonili sve zajedničke fotografije iz razdoblja kada su bili u vezi.

Prošla su tri mjeseca otkako su Jelena Rozga i Stjepan Hauser prekinuli vezu i zaruke, a sada su i na društvenim mrežama odlučili ukloniti sve tragove svoje ljubavi.

Pjevačica i proslavljeni violončelist izbrisali su sve zajedničke fotografije s društvenih mreža. Na naše nedavno pitanje postavljeno Stjepanu o tome čuje li se s Jelenom i jesu li još u kontaktu odgovorio je kako to ne želi komentirati. Ni Jelena se nakon službene objave da je prekinula s Hauserom više nije osvrtala na njihovu vezu u medijima.

Za to vrijeme na Instagramu se Hauser hvali suradnjom sa seksepilnom pijanisticom Lolom, a Jelena uživa na odmoru u Dubaiju u društvu prijateljice i pjevačice Magazina Andre Šušnjare. 

Jelena Rozga
1/15

Komentara 11

Avatar patkovic
patkovic
16:29 16.01.2018.

eltonovo maslo

DU
Deleted user
16:47 16.01.2018.

a šta će...poslije veze za medije svako svome ...svojoj

AD
adler77
18:10 16.01.2018.

Mozda je ovaj oz dva cels derpe ipak se on druzi sa eltonom... Hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije