Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Topli krajevi

Maja Šuput u Dubaiju s dečkom, a i Rozga otkrila s kim je na odmoru

Foto: Instagram
1/8
16.01.2018.
u 10:04

Poznate dame svoje fanove na društvenim mrežama redovito počaste fotografijama s odmora na egzotičnim destinacijama

Među popularnim zimskim destinacijama u toplijim krajevima, osim Tajlanda, našao se ove godine i Dubai. U njemu su se u isto vrijeme našle naše tri poznate pjevačice – Maja Šuput te sadašnja i bivša pjevačica Magazina Andrea Šušnjara i Jelena Rozga.

Nakon pretrpanog prosinca ispunjenog koncertima odlučile su iskoristiti poslovno zatišje koje obično nastupi u siječnju, umjesto na snijeg i popularna skijališta, odlaskom na egzotične destinacije u kojima su temperature više nego kod nas ljeti. Maja Šuput sa svojom novom ljubavi, hotelskim menadžerom Nenadom Tatarinom odlučila je nakon Maldiva i Tajlanda na povratku doma posjetiti i Dubai. Maji je Dubai inače omiljena destinacija i posjetila ga je već nekoliko puta, a sada s dečkom uživa u luksuznom resortu i sunčanju, romantičnim šetnjama i večerama.

Čini se da Jeleni Rozgi grčko sunce nije bilo dovoljno da se ugrije i odmori kako treba te je nakon povratka iz Atene, kamo se uputila početkom nove godine, otišla na Bliski istok. U Dubaiju je posjetila i pješčane plaže i pustinju te objavila kratki video na društvenim mrežama ne skrivajući svoje oduševljenje ovom bogatom zemljom.

Nakon što je objavila taj video, svi su se pitali tko je to s druge strane kamere i da li je Jelenin fotograf na ovom putovanju možda njne novi dečko. No, misterij je jučer riješen kada je Andrea Šušnjara objavila zajedničku fotografiju s Rozgom što je dalo naslutiti da  djevojke zajedno odmaraju u Dubaiju. 

 Andrea Šušnjara u Dubaiju je već nekoliko dana i  vrijeme je iskoristila za odmaranje u resortu, razgledavanje, šoping, šetnje beskrajnim plažama i upoznavanje s bogatim noćnim životom.

– Putovanje te ostavlja bez riječi, a onda pretvara u pripovjedača – napisala je nadahnuto Andrea ispod jedne od svojih fotografija modernog Dubaija na društvenim mrežama.

1/14

Komentara 2

VI
vidum
10:48 16.01.2018.

Lijepo, lijepo! A bogati hrvatski narod im plaća zdravstveno i mirovinsko.

DU
Deleted user
13:49 11.06.2018.

uuuu kako nas caste, dvije male zdepaste i jedna anemicna - smijesno da ta oaza za sponzoruse i krimose dobije toliku paznju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije