Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REALITY ZVIJEZDA

Internet opet gori! Kim Kardashian pozirala odjevena samo u bijele tange

Kim Kardashian
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
05.01.2018.
u 18:21

- Ustani i rasturi - napisala je Kim i u samo sat vremena dobila milijun likeova, ali i puno komentara. Dok su neki hvalili njeno tijelo, drugi su je kudili jer se fotografira u takvoj pozi.

Kim Kardashian novom je fotografijom na Instagramu ponovno podijelila javnost. Reality show zvijezda pozirala je na krevetu odjevena samo u bijele tange, a grudi je pokrivala rukama.

- Ustani i rasturi - napisala je Kim i u samo sat vremena dobila milijun likeova, ali i puno komentara. Dok su neki hvalili njeno tijelo, drugi su je kudili jer se fotografira u takvoj pozi.

 

Rise & Grind

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

- Bolesno je da tako ležiš dok netko drugi čuva tvoju djecu. Kakav im primjer pružaš - napisao joj je jedan pratitelj.

Kim Kardashian
1/8
Ključne riječi

Komentara 15

RI
rikavac
19:10 05.01.2018.

Jos su veci retardi ti koji su njezini fanovi.

Avatar dzambo
dzambo
22:26 05.01.2018.

Najzalosnije od svega toga sto takve kao ona zaradjuju ''milione'' godisnje a to ne vrijedi ni pola jednog $...A dok se druge zene satrase radeci I nece takve pare zaraditi I da rade iducih 1,000 god. A da obicno pucanstvo NEPRATI to sve I ''lajka'' svaki cas I da razne medije nepoturaju to nam pred nos svaki cas bilo bi ok al onda razne medije a I takve zene kao ona ne bi zaradile takve Milione a pucanstvo bi imalo puno vise vrimena da radi I da nauci nesto u zivotu.....a ovak Milioni na jednu stranu...a gubljenje vrimena I siromastvo na drugu stranu....I sto je smijesno od ove nove generacije svaka nova cura se upinje da bude kao ti takvi sto zaradjuju Milione na nicemu a nazalost jos je vise od ove generacije koja to prati I gubi vrijeme...I bukvalno kak ide u buducnosti nece biti vise ''hljeba I igara'' neg samo ''igara''...

DU
Deleted user
20:56 05.01.2018.

dok ima budala biti ce i kur***vi.nista cudno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije