Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Živciraju obožavatelje

Sestre Kardashian ponovno razljutile fanove: Izgledaju jadno, gubim strpljenje!

Kardashian
Foto: Instagram
1/5
01.01.2018.
u 11:24

Kourtney Kardashian objavila je novu obiteljsku fotografiju na kojoj nema trudne Kylie Jenner što su joj obožavatelji zamjerili

Svojom tajnovitošću sestre Kardashian već mjesecima izluđuju obožavatelje.

Nova obiteljska fotografija koju je objavila Kourtney Kardashian dodatno je razljutila fanove ovih reality zvijezda.

Kourtney je, naime, objavila fotografiju na kojoj su ona, sestre Kim i Khloe Kardashian te Kendall Jenner i majka Kris Jenner, no i ovoga puta na fotografiji nema Kylie Jenner za koju se nagađa kako je trudna.

– Izgledaju jadno, a ne sretno. Gubim strpljenje s ovom cijelom Kylie situacijom – napisala je jedna obožavateljica.

 

When you can’t find the rest of the family for the photo ...

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Ako i je trudna, vjerni fanovi najpopularnijih sestara u svijetu ne znaju zašto ona to toliko skriva te se neki pitaju je li već rodila.

– Kada ne možeš pronaći ostatak obitelji za fotografiju – napisala je u opisu Kourtney no to opravdanje nije zadovoljilo brojne njezine pratitelje.

Sestre Kardashian su i danima prije Božića objavljivale obiteljske fotografije, a niti na jednoj od njih nije bila 20-godišnja Kylie. Svakoga dana objavljivale su 'dio' velike obiteljske fotografije i iako su obožavatelji očekivali kako će za Božić objaviti cijelu te da će na njoj biti i trudna sestra, to se nije dogodilo.

– Što je ovo? Cijeli dan sam čekala ovu fotografiju i sad nema Kylie? – napisala je jedna obožavateljica.

Prema glasinama, Kylie bi trebala u veljači roditi djevojčicu, no to nitko iz obitelji Kardashian - Jenner nikada nije potvrdio.

Kardashian
1/12

Komentara 5

LU
Lujo123
11:41 01.01.2018.

Karolina Lubina - kaj ti curo stvarno nemaš pametnija posla nego pratiti ovakve protuhe i pisati ovakve budalaste članke?

ST
Startrack
16:49 01.01.2018.

A ovom supercro ako tise nesvidja sta vecernji pise a ti na druge forume. Sve tiskovine su u problemima.

ST
Startrack
16:51 01.01.2018.

Karolina obavezno obavjestava kad su neki crnci upetljani u porodicu. Made je pitanje jesu li i Kardasijani bjelci. Karolina obavjesti nas kad se udas za crnaca, donesi radosnu vjest. Bolje nagrade ti ne treba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije