Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teški trenuci

Kim Kardashian uoči Nove godine proživjela je pravu dramu

Foto: PA/Pixsell
1/3
03.01.2018.
u 10:57

Dvogodišnji sin reality zvijezde prije Nove godine je završio u bolnici zbog teške upale pluća

Uoči Nove godine reality zvijezda Kim Kardashian proživljavala je pravu dramu. Naime, njen dvogodišnji sin Saint završio je u bolnici zbog teške upale pluća.

Kim je bila prestrašena i nije se odvajala od sina koji je sada pušten na kućnu njega. - Nisam spavala od brige. Noć prije nego smo otišli u bolnicu povraćao je i imao temperaturu i Kanye i ja smo stalno bili uz njega. - rekla je Kim.

Kada je maleni pušten kući na Instagramu je napisala kako je njen dječak jako hrabar te se zahvalila liječnicima i ostalom medicinskom osoblju na pomoći i pažnji koju su pružili njenom sinu.

Kim i Kanye uskoro će dobiti treće dijete koje će im roditi surogat majka. 

1/12

Komentara 3

MA
mario80
13:43 03.01.2018.

Morate gledati keeping up with the kardashians.....!!!!!! ZARAZA :-))

HE
herojulice
12:13 03.01.2018.

Tko je ta Kim i po čemu je poznata?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije