Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE NJENA KUHINJA

Kim Kardashian ponovno uzburkala duhove: 'Jesi li ti to u zatvoru?'

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/6
10.01.2018.
u 13:22

- Evo me na devetom danu Shake It baby prohgrama, i osjećam se jako dobro. Imali smo bogate božićne i novogodišnje blgdane, a s mojim rasporedom teško se hraniti zdravo. Zato mi je ovaj program dao sve što mi treba - napisala je Kim.

Reality zvijezda Kim Kardashian nastavlja na Instagramu fanove častiti provokativnim fotografijama. Na posljednjoj stoji u donjem rublju u kuhinji i pije proteinski shake.

- Evo me na devetom danu Shake It baby prohgrama, i osjećam se jako dobro. Imali smo bogate božićne i novogodišnje blgdane, a s mojim rasporedom teško se hraniti zdravo. Zato mi je ovaj program dao sve što mi treba - napisala je Kim.

 

#ad Little update for you guys. I’m on Day 9 of my Shake It Baby program from @flattummyco and I’m actually feeling so good. We had a massive Christmas this year and between my Mom's party, Christmas and New Years… I felt like it was impossible to fit in my regular work outs and eat healthy. But this program is giving me a kick in the right direction that I need. These meal replacement shakes are so good and it’s helping me get my tummy back to flat in the new year. The results I’m seeing and feeling are amazing and I’m so excited for the next few weeks. Because they’re all about getting women back on track… they’ve got a 20% off sale going on right now if you want to start 2018 off right… trust me, you’re going to want to check them out.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Fanove, međutim, nije zanimao shake, nego pozadina. Dobro im je poznato da Kim živi u luksuznoj kući u kojoj nema ovakve obične kuhinje.

- Jesi li možda u zatvorskoj kuhinji? Ovo sigurno nije tvoja kuhinja, napisao je jedan fan, dok su joj drugi i zamjerili što je u kuhinji bosa.

- Time kršiš higijenske propise - napisali su fanovi.

Kim Kardashian
1/12
Ključne riječi

Komentara 11

AD
adler77
17:22 10.01.2018.

Kako bi je restartao

IL
ilijan1a
18:59 10.01.2018.

Stop vagimalnom teroru

DU
Deleted user
05:13 11.01.2018.

Trebalo bi vas sve kazniti radi ovih komentara ,jer to su mracne namjere silovatelja u kapicama,nad postenim zenama, pa zena se nesmije ni svuci do gola a da vama ne pada ona stvar na pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije