Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapostavljena

Kim Kardashian imala ljubomoran ispad na Jay-Z-jevom tulumu

kim
Pixsell
21.05.2012.
u 22:00

Kim je poludjela kad je Kanye otišao plesati s Jay-Z-jem zbog čega se zvijezda reality TV-a osjećala zapostavljenom. Odlučila je poduzeti nešto te je došla po njega i odvukla ga s plesnog podija. Par je zatim otišao s tuluma.

Seksi starleta Kim Kardashian voli biti u centru pažnje, pogotovo kada je riječ o muškarcima u njenom životu. S dečkom Kanye Westom bila je gošća rođendanske zabave Jay-Z-jevog menadžera na kojoj je imala pravi napad ljubomore.

Kim je poludjela kad je Kanye otišao plesati s Jay-Z-jem, a udubio se i u razgovor o modi sa Stellom McCartney zbog čega se zvijezda reality TV-a osjećala zapostavljenom. Odlučila je poduzeti nešto te je došla po njega i odvukla ga s plesnog podija. Par je zatim otišao s tuluma.

- Kanye je slijedio Kimine upute bez prigovora. Zna kako stvari stoje – rekao je svjedok tabloidu “The Sun”.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije