Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Ante je smršavio 83 kilograma i kada se vratio kući, svi bližnji ga mole jednu stvar

Foto: RTL, Privatni album
1/7
11.12.2020.
u 08:37

Novčana nagrada ni u jednom trenutku nije bila razlog zbog kojeg sam se prijavio u show. Rezultatom sam i više nego zadovoljan, kaže Ante o svom boravku u showu "Život na vagi".

Ante Miletić iz Splita s 200,7 kilograma ušao je u "Život na vagi", a nekoliko mjeseci kasnije vaga je u finalu pokazala kako je izgubio čak 83 kilograma. Iako je u ovoj petoj sezoni RTL-ovog showa Ante skinuo najviše kilograma, pobjednik showa je Matej Petrović, a Antu su svi prozvali moralnim pobjednikom i oduševljeni su njegovom transformacijom. Najsretnija je njegova supruga i njihov sin koji su Anti bili i glavni motiv za prijavu u show.

– Kad je nešto gotovo, ne volim razmišljati o tome što bi bilo kad bi bilo. Dao sam sve od sebe u ta dva mjeseca tijekom kojih smo sami trebali vježbati i primijeniti naučeno, kao i tijekom boravka u Staroj Kapeli. Svega sam se strogo pridržavao – svakodnevno trenirao, po nekoliko puta, hranio se zdravo i dovoljno spavao. Novčana nagrada ni u jednom trenutku nije bila razlog zbog kojeg sam se prijavio u show. Rezultatom sam i više nego zadovoljan – rekao je 26-godišnji Ante za 24 sata. Prije ulaska u RTL-ov show najteže mu je bilo što se zbog svoje debljine nije mogao igrati s trogodišnjim sinom, strahovao je kako će njegova debljina utjecati na zdravlje i nije htio da njegov sin ostane bez oca. Zato je odlučio prijaviti se u show. Zahvaljuje svojoj trenerici Maji koja mu je pomogla u transformaciji i kaže kako ga sada svi bližnji traže recepte za zdrave obroke.

– Svi me traže jelovnike, recepte i ideje za zdrave obroke. Kao da su se mojim ulaskom u show još više osvijestili moji prijatelji i obitelj o tome koliko je važno hraniti se zdravo, baviti se fizičkom aktivnošću i biti opušten – kaže Ante. S ostalim natjecateljima i dalje je u kontaktu, imaju zajedničku grupu u kojoj se dopisuju i bodre jedni druge u nastavku borbe s kilogramima.

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
09:52 11.12.2020.

Ne vrijedi ti da ti netko dade recepte i ideje za zdrave obroke, to možeš naći i na internetu. Bez volje i upornosti nema rezultata.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
12:55 11.12.2020.

26 godina?! Što debljina učini od čovika...dali bi mu 46. No bravo na volji, trudu i radu. Samo naprijed!

Avatar drug Joža
drug Joža
11:19 11.12.2020.

Interesantno da ovakva nakaza nađe ovako zgodnu ženskicu, zanimljivo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije