Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izašao iz ormara

Kevin Spacey: Želim biti iskren prema svima i priznati da sam homoseksualac

Foto: Reuters/Pixsell, PA/Pixsell, DPA/Pixsell
1/4
30.10.2017.
u 08:40

– Volio sam muškarce i imao sam romanse s njima tijekom života i odlučio sam sada živjeti kao homoseksualac – napisao je Spacey na Twitteru.

Glumac Anthony Rapp optužio je Kevina Spaceyja da ga je 1986. godine pokušao zavesti, a sve je počelo Kevinovim pozivom da mu se tada 14-godišnji Rapp pridruži na zabavi koju je održavao u svojem stanu. 

O događaju se oglasio i Spacey na Twitteru i šokirao javnost drugim priznanjem. 

– S mnogo poštovanja i divljenja mogu govoriti o Anthonyju Rappu kao o glumcu. Prestravljen sam njegovom pričom o navedenom događaju. Iskreno, ne sjećam se tog susreta koji se dogodio prije 30 godina. Ali ako sam se ponašao prema njemu onako kako je opisao, dugujem mu veliku i iskrenu ispriku za  svoje neprimjereno ponašanje u pijanom stanju. Ova priča ohrabrila me da ispričam još nešto o svojem životu. Znam da postoje priče o mojem privatnom  životu i znate da ga pokušavam zadržati za sebe. Meni bliski ljudi znaju da sam bio u vezama i s muškarcima i sa ženama. Volio sam i imao sam romanse s muškarcima tijekom života i odlučio sam sada živjeti kao homoseksualac. Želim biti iskren i otvoren u vezi s time i ovo je jedini način da priznam i otvoreno govorim o svojem životu – napisao je Spacey na Twitteru. 

 

 

1/11

 

Komentara 16

DU
Deleted user
09:17 30.10.2017.

Jos uvijek neshvacam tu potrebu da svatko na sva zvona objavljuje da je homic?? Kao da su dobili nagradu za fiziku ili slicno? Jos jedan dokaz da je to bolest koja je lobiranjem to prestala biti.

JU
juma
09:54 30.10.2017.

Danas u filmskoj industriji, osobito u Hollywood-u ne mozete uspjeti ako niste gay ili barem biseksualni. Tolerenatni homoseksualci su potpuno preuzeli tu bransu i diskriminiraju sve ostale koji nemaju sanse dobiti ulogu ukoliko nisu kao oni ili barem izrazito gay friendly ne samo prema njima, nego i prema transseksualnim osobama. Dovoljno je da kazete kako vas ne zanimaju te stvari i vec ste si unistili karijeru. Tako izgleda njihova tolerancija.

RO
rojnik
11:06 30.10.2017.

Nemrem vjerovat,pa tamo su same dvocijevke.Ko onda servisira sve one krasotice??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije