Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Ovo je gej otac na kojeg bi se mnogi trebali ugledati i s razlogom je 'super tata'

Benjamin Carpenter postao je otac četvero djece unatoč tome što ga ne privlače žene, a svu je djecu posvojio. No, nije riječ o 'savršenoj' djeci kakvu većina posvojitelja traži
21. listopada 2017. u 16:50 39 komentara 4050 prikaza
Benjamin Carpenter
Foto: Facebook
Pogledajte galeriju 1/6

Nije bitno jeste li homoseksualac ili vas pak privlače žene, a možda su vam draga i oba spola već je najbitnije od svega kakva ste osoba. Ponavljati bi to mogli svaki dan, no mnogi to nikada neće shvatiti.

Mason Brain Barclay Kraljica Gej tinejdžer pitao majku prijateljice može li prespavati kod njih, ovaj odgovor nije očekivao

Najbolji dokaz toga je muškarac po imenu Benjamin Carpenter koji se deklarira kao homoseksualac, no unatoč tome što ne spava sa ženama postao je otac četvero djece. I to djece kakvu mnogi nikada ne bi željeli imati ma koliko heteroseksualni ili pak pobožni bili.

Ovog 33-godišnjaka s razlogom zovu svecem i inspiracija je mnogima jer sve četvero njegove djece su djeca s poteškoćama u razvoju i imaju neku od fizičkih, odnosno psihičkih deformacija.

Svog najstarijeg sina Ben je posvojio 2010. godine, a njemu je dijagnosticiran autizam i opsesivno-kompulzivni poremećaj. Otad je posvojio još troje djece s posebnim potrebama i na to se prilikom posvojenja uopće nije obazirao.

Benjamin Carpenter
1 / 6
Benjamin Carpenter

Ben je oduvijek sanjao da bude roditelj, a uz svoju seksualnu orijentaciju znao je da će mu to biti teško postići. Tri godine uvjeravao je vlasti i nadležne službe da je sposoban uzdržavati i odgajati dijete pa je 2010. godine postao najmlađi gej muškarac koji je posvojio dijete u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Njegov najstariji sin Jack ima 10 godina i dijagnosticiran mu je autizam i opsesivno-kompulzivni poremećaj povezan uz njega.

Šestogodišnja Ruby ima teško oštećenje mozga, probleme s kretanjem te mnoge druge fizičke smetnje. Njezina biološka polusestra koju je Ben također posvojio, Lilly ima pet godina i gluha je. Cijela je obitelj zbog nje naučila znakovni jezik kako bi se mogli sporazumijevati.

Najnoviji član ove obitelji je dvogodišnji Joseph koji ima Downov sindrom. Maleni je već operirao debelo crijevo pa je kolostomska vrećica, poznatija kao stoma, sastavni dio njegova života.

– Djeca spoteškoćama u razvoju koja su dana na posvojenje često su doživjela brojna loša iskustva jer su bila odbačena i zlostavljana. Moja djeca meni donose svaki dan apsolutnu sreću i ja ne mogu zamisliti život bez njih – rekao je on.

Dodao je kako ga mnogi često prozivaju da je djecu posvojio zbog novca, no teško je ne zapitati se koliko bi to novaca trebao dobivati da bi cijeli svoj život posvetio djeci o kojoj će se zauvijek morati brinuti 24 sata na dan? u njegovu plemenitost zbog toga uopće ne sumnjamo.

Otac doznao da će ipak dobiti i petu kćer, a ne sina urnebesno Silno je želio sina pa su se odlučili na peto dijete. Pogledajte reakciju kad je doznao spol bebe Otac SPASIO SITUACIJU Djevojčica (6) imala je nezgodu u vrtiću, a ono što je otac napravio posve će vas raznježiti! Mladenka Jennifer ne prihvaća vezu VIDEO Otac odbio otpratiti svoju kćer do oltara, a onda je uslijedilo iznenađenje
VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • samograd:

    Sve se radi da se ponizi i uništi brak između muškarca i žene da bi ovakvi mogli potvrditi svoju "normalnost" ,da bi i oni bili "roditelji".Elton John je kupio dvoje djece jel to znači da je on roditelj ??

  • Nikomah95:

    Kad to isto žele napraviti normalni,zdravi ljudi u braku onda ih se rasčetvori do 9-og koljena, jadnici čekaju godinama na posvojenje i dobiju na kraju samo živčani slom. Tko to,molim Vas, traži savršenu djecu i kako ta "savršena" djeca u ... prikaži još!u stvari izgledaju? A ova lgbt propaganda je više dopi***la i Bogu i čovjeku.

  • Nema predaje:

    Jadna djeca.... : (