Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turistima ispunio želju

Kevin Spacey nakon Brača u društvu Jakova i Dominika Sedlara posjetio i Hvar, uživao i na Palmižani

Foto: Vecernji.hr
1/24
01.07.2022.
u 13:21

Kevin Spacey odsjeo je u hotelu 'Osam' u Supetru, a danas su mu Sedlari pokazali Hvar. Najprije drugo najstarije kazalište u Europi, a nakon kave na rivi, uputili su se u restoran Laganini i Carpe Diem na Palmižani.

Dvostruki Oscarovac, legendarni hollywoodski glumac Kevin Spacey (62), opet je u Hrvatskoj! Ovaj put ne zbog snimanja filma, već je razlog njegova jučerašnjeg dolaska isključivo odmor.

Spacey je u Hrvatsku stigao na poziv prijatelja, Jakova i Dominika Sedlara. Odsjeo je u hotelu 'Osam' u Supetru, a danas su mu Sedlari pokazali Hvar. Najprije drugo najstarije kazalište u Europi, a nakon kave na rivi, uputili su se u restoran Laganini i Carpe Diem na Palmižani. Brojni turisti prepoznali su slavnoga glumca, zamolili su ga za fotografiranje, a on je svima ispunio tu želju. Kevin Spacey na ljetovanju u Hrvatskoj provest će deset dana. 

Foto: Vecernji.hr

Podsjetimo, Spacey je glumio Tuđmana u Sedlarovom filmu 'Bilo jednom u Hrvatskoj' koji je premijerno prikazan u svibnju. Prema redateljevim riječima, oskarovac se za ulogu prvog hrvatskog predsjednika temeljito pripremao.  

- Došao je savršeno dobro informiran o njemu. Takav je tip glumca. Ne bi pristao igrati nekoga da ne stoji iza toga, iza svoje uloge i te osobnosti koju tumači. Znao je masu detalja. On apsolutno poštuje predsjednika Tuđmana, tako ga i igra - opisao je tada Sedlar.

Daily Mail tada je pisao i kako je to bilo prvo glumčevo pojavljivanje u javnosti nakon što se pojavio na sudu gdje je optužen za četiri slučaja seksualnog napada između 2005. i 2013., a jedan od trojice muškaraca optužuje glumca da ga je prisilio na penetrativni seks bez pristanka. Glumac popularan po filmovima 'Privedite osumnjičene' i 'Vrtlog života' te seriji 'House of Cards' na sudu je odlučno poricao krivnju te bio odlučan u dokazivanju svoje nevinosti.

Foto: Vecernji.hr
VIDEO Pjevač R.Kelly osuđen je na 30 godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije