Naslovnica Showbiz Hollywood

Nove optužbe protiv Spaceya: zlostavljao je i muškarca u Hollywoodu?

Tužitelji u Los Angelesu namjeravaju podići optužnicu protiv glumca jer je, navodno, zlostavljao odraslog muškarca prije 25 godina
12. travnja 2018. u 12:46 5 komentara 815 prikaza
Kevin Spacey
Foto: Reuters/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/5

Javni tužitelji u Los Angelesu razmatraju otvaranje novog slučaja protiv Kevina Spaceya, potvrđeno je CNN-u. Radi se o događajima iz Hollywooda 1992. godine, kada je Spacey, navodno, zlostavljao punoljetnog muškarca. Nastavak je to optužbi protiv oskarovca, koji je prijašnjih mjeseci ostao bez posla zbog svoje prošlosti.

Kuća od karata Kevin Spacey je otišao, a umjesto njega stiže Diane Lane i Greg Kinnear

Podsjetimo, prije šest mjeseci glumac Anthony Rapp rekao je da ga je Spacey seksualno zlostavljao 1986. godine, kada je njemu bilo 14, a Spaceyu 26 godina. Spacey je tada rekao kako se ne sjeća susreta, te da se "ispričava zbog svog pijanog ponašanja".

Nakon što su optužbe postale javne javilo se i 20 ljudi iz Old Vic kazališta u Londonu te ga optužilo za niz napada na djelatnike dok je bio ravnatelj kazališta, od 2004. do 2015. godine.

Netlix je zatim otpustio Spaceya iz hit serije "Kuća karata",a  izbačen je i iz filma "Sav novac svijeta", koji je već snimio. Njegovu ulogu snimio je Christopher Plummer, te dobio nominaciju za Oscar.

Kevin Spacey Rješava problem Kevin Spacey u potrazi za liječenjem nakon optužbi za spolno napastovanje Kevin Spacey NOVE OPTUŽBE 'Spacey se osjećao slobodnim dodirivati sve muškarce mlađe od 30 godina' Izašao iz ormara Kevin Spacey: Želim biti iskren prema svima i priznati da sam homoseksualac
Trendovi budućnosti
ŠTO NAS ČEKA
Kako tvrtke mogu postati još konkurentnije: trendovi budućnosti kojima ćemo se prilagoditi ili propasti

A1 izdvaja za Vas

 • rotuutor:

  sindarela postao si ekoloski problem na VL portalu koji doduse nije puno bolji od tebe.Tu bi pomoglo malo iperita.

 • Avatar Prvi razred
  Prvi razred:

  Ček, kaj amerikanci nisu potpisali IK? Odmah da je potpišu i svi koji su ikad napastovali slabijeg od sebe ili planiraju će ispariti u vidu magle i nestat će svi zlostavljači svijeta.. samo treba potpisati IK, brzo!

 • Avatar Nemaproblema
  Nemaproblema:

  Ovaj Kevin daje novu dimenziju izrazu "open mind". Otvarao je svakog na kog je naleteo.