Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE OPTUŽBE

'Spacey se osjećao slobodnim dodirivati sve muškarce mlađe od 30 godina'

Kevin Spacey
Foto: AFP
1/7
01.11.2017.
u 13:04

Meksički glumac Roberto Cavazos na Facebooku je napisao svoja sjećanja na susrete s glumcem koji je optužen za seksualno zlostavljanje

Meksički glumac Roberto Cavazos, koji je studirao glumu u Velikoj Britaniji u ponedjeljak je na svojoj Facebook stranici objavio da bi se njegovi susreti s holivudskom filmskom zvijezdom Kevinom Spaceyem "mogli okarakterizirati gotovo kao zlostavljanje".

"Da sam žena, ni trenutka ne bih dvojio kako bih okarakterizirao te naše susrete", napisao je Cavazos, ne preciziravši vrijeme ni datum njihovih sastanaka.

Dvostrukog oskarovca Spaceya glumac Anthony Rapp prije nekoliko je dana optužio za spolno zlostavljanje koje se navodno dogodilo kada je Kevin imao 26, a Anthony samo 14. godina i kada su obojica radila na brodvejskim predstavama.

Meksički glumac, rođen 1982. poznat po ulozi u filmu "Rush" iz 2013. napisao je da je Spaceya upoznao dok je američki oskarovac bio umjetnički direktor londonskoga Old Vic Theatrea, između 2004. i 2015. godine.

"Brojni među nama imaju 'priču' s Kevinom Spaceyem", napisao je Cabazos, pojasnivši da je "bilo sasvim dovoljno da ste muškarac mlađi od 30 godina... i da se gospodin Spacey osjeća slobodnim da vas dodiruje po tijelu".

"To je bilo toliko često, da smo imali i internu šalu. Najčešće je gospodin Spacey sjedio u kazališnom baru, gdje bi mu netko od nas privukao pozornost. Znam da su se mnogi dečki bojali reći mu da prestane", nastavio je priču Cabazos, dodavši da se nada kako će se uskoro brojni njegovi kolege usuditi 'izaći van' s vlastitim pričama.

Kaže da ga ne bi čudilo ni podizanje brojnih optužnica protiv Spaceya, na način na koji se to nedavno dogodilo američkom "seksualnom predatoru" Harveyu Weinsteinu.

Dodao je i da nakon svojih objava na društvenim mrežama ne kani izaći pred medije.

"Rekao sam sve... sve sam napisao i nemam što dodati", odgovorio je meksički glumac na pitanja novinara.

Komentara 14

NI
Nikomah95
13:38 01.11.2017.

Izgleda da u Hollywoodu nema niti je ikad bilo ikog tko nije peder, pedofil ili seksualni predator... osim možda Lassie, Flippera, i R2D2. S tim da ni to nije sigurno, navodno je R2D2 napastvovao Commodore Amigu na snimanju Star Warsa...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:39 01.11.2017.

Hollywoodska filmska industrija je centrala liberalnoga pokreta. Polako se vidi kako to kod njih samih izgleda. Jedna velika pokvarena laz, svi oni rade suprotno od onoga sto propagiraju. Ali najbolje je da sami sebi prastaju nesto sto drugima za manjee zlocine nikada nebi oprostili.

RO
rojnik
15:22 01.11.2017.

Pa zar i ti sine Kevine??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije