Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno priznanje

Kći Michaela Jacksona: Silovali su me kad sam imala 14 godina

Paris Jackson
Foto: PA/Pixsell
1/2
24.01.2017.
u 18:46

Paris Jackson u razgovoru za Rolling Stone rekla je kako vjeruje da je njen tata ubijen te je priznala kako je dugo vremena bila u depresiji i htjela se ubiti

Kći Michaela Jacksona, 18-godišnja Paris u intervju koji je dala za Rolling Stone magazin ispričala je šokantan činjenice o sebi i svom ocu. Paris vjeruje kako je njen otca ubijen, u intervjuu govori kako je Jackson često ponavljao kako će ga ubiti.

- Znam da to zvuči kao nekakva teorija zavjere i čista glupost, ali svi njegovi obožavatelji i članovi naše obitelji znaju da je to istina - uvjerena je Paris. 

Njoj je bilo 11 godina kada joj je tata preminuo, a nalaz obdukcije tvrdi kako je kralj popa preminuo od posljedica srčanog udara uzrokovanog smrtonosnom kombinacijom propisanih mu lijekova. 

Paris je u intervju priznala da je u dobi od 14 godina bila silovana i nakon toga pala je u depresiju i počela se drogirati. 

- Samopouzdanje mi je bilo na nuli, mislila sam da ne mogu ništa napraviti kako valja i bila sam uvjerena da nemam razloga da živim - ispričala je i priznala da se htjela ubiti. Uzimala je antidepresive i išla na terepije i uz pomoć obitelji uspjela se izvući iz depresije.

Paris se trenutno bavi modelingom. 

Komentara 6

BE
beitsche
19:31 24.01.2017.

Tesko je vise ista vjerovati ovim tzv zvijezdama. Samo zele privuci paznju. A postoje osobe koje su tu tragediju uistinu prozivjele. .

ST
stimo
19:47 24.01.2017.

samo si se trebala javiti udruzi babe i sve bi bilo rjeseno jbg

Avatar jumanji
jumanji
19:46 24.01.2017.

mnogo joj bolje stoji duge lasi..o ako izgleda kak da je bolesna

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije