Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snimljena na ulazu u bolnicu

Kate Winslet ozlijedila se tijekom snimanja filma u Dubrovniku, zatražila je medicinsku pomoć u bolnici

kate winslet
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
18.09.2022.
u 15:33

Glumica je ozlijedila nogu tijekom snimanja u Kuparima gdje se snima film o ratnoj fotografkinji Lee Miller.

Hrvatska iz godine u godinu privlači sve veći broj stranih filmskih produkcija i sve češće na velikom filmskom platnu imamo priliku vidjeti scene snimljene diljem Lijepe Naše.

Stranim filmašima jedna od omiljenih lokacija za snimanje je Dubrovnik u kojem su se i ovih dana okupila poznata glumačka imena, a povod njihovog boravka u Dubrovniku je snimanje filma o ratnoj fotografkinji Lee Miller koju utjelovljuje dobitnica Oscara Kate Winslet. Ona je danas snimljena dok je dolazila u dubrovačku bolnicu kako bi potražila medicinsku pomoć jer se ozlijedila tijekom snimanja. Kako prenosi Dubrovački dnevnik glumica je ozlijedila nogu tijekom snimanja u Kuparima. Kompleks u Kuparima poslužio je kao jedna od lokacija na kojoj se snima film produkcijske kuće HBO i tamo će se snimiti dio radnje o životu slavne  Elizabeth 'Lee' Miller koja je za Vogue kao fotografkinja radila do 1944. godine.

Bila je i model za Vogue, a jedna od najpoznatijih fotografija je ona na kojoj Elizabeth pozira u Hitlerovoj kadu  u njegovu stanu u Münchenu na dan kada je objavljena njegova smrt. Autor te fotografije je fotograf David E. Scherman, a Lee je bila je jedna od prvih koji su ušli u Hitlerove tajne odaje. Uz Kate Winslet u ovom filmu glume i Jude Law i Marion Cotillard.

VIDEO Diana je satima u suzama čekala ispred odaja kraljice Elizabete, a kraljica je uvijek isto reagirala

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije