Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najveća čežnja

Kate Walsh: Osjećam se poput gubitnice jer nemam djecu

kate
Pixsell
21.03.2011.
u 23:59

- Željela bih postati roditelj. Mislila sam da ću do sada imati već troje djece i biti u sretnom braku – kaže Kate koja su u veljači razvela od filmskog producenta Alex Young nakon samo 15 mjeseci braka.

Poput lika zgodne liječnice Addison Montgomery koju glumi u seriji „Uvod u anatomiju“ i njezinog spin-offa „Privatna praksa“, 43-godišnja glumica Kate Walsh i u privatnom životu čezne za time da postane majka.

- Osjećam se poput gubitnice. Željela bih postati roditelj. Mislila sam da ću do sada imati već troje djece i biti u sretnom braku – kaže Kate koja su u veljači razvela od filmskog producenta Alex Young nakon samo 15 mjeseci braka.

Glumica ističe da ipak nije spremna krenuti stopama Sandre Bullock i drugih slavnih samohranih majki.

- Ne želim sama odgajati dijete. Stvari će jednostavno ići svojim tijekom. Oduvijek sam znala da želim biti glumica, ali u isto sam vrijeme žudila za normalnim životom jer su me roditelji odgajali vrlo netradicionalno – istaknula je.

Komentara 2

PP
pp
02:56 22.03.2011.

pa stvari i hoće ići svojim tijekom...43 godine...pričekaj još malo...možda budeš druga Sara pa u stotoj rodiš...

10
10ye
16:08 22.03.2011.

Dobro jutro Kate

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije