Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mladost ludost

Kate se sigurno hvata za glavu kad vidi fotku iz mladosti koja opet kruži internetom

Foto: Profimedia
1/4
01.03.2020.
u 14:22

Vojvotkinja od Cambridgea kao članica kraljevske obitelji imala je neugodno iskustvo kada su u javnosti objavljenje njezine fotografije u toplesu, a sada se na društvenim mrežama dijeli fotografija iz njenih studentskih dana.

Članove kraljevske obitelji rijetko viđamo u opuštenim izdanjima i lokacije na kojima se odmaraju uvijek drže u tajnosti kako im se ne bi ponovila situacija u kojoj je Kate Middleton, supruga princa Williama snimljena u toplesu.

1/10

Te fotografije završile su na naslovnicama, a vojvotkinja od Cambridgea tužila je medij koji je naručio i prvi objavio te fotografije. Ipak na internetu se tu i tamo nađu fotografije iz vremena kada neki od današnjih članova kraljevske obitelji nisu još bili članovi ove obitelji i kada nisu razmišljali kako bi fotografije na kojima se ludiraju i zabavljaju završiti na internetu. 

Jedna takva fotografija Kate Middleton ovih dana kruži internetom i nastala je tijekom vremena njezinog studiranja kada je i upoznala princa Williama, a danas se Kate sigurno hvata za glavu kad vidi da ovakva fotografija kruži internetom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😂😂 #princess #KateMidlton #funny #pic #quote #laugh

A post shared by Modni Ritam (@modniritam) on

 

 

Komentara 4

KO
KoToTamoPeva
14:38 01.03.2020.

kaj bi se hvatala za glavu kad Meghan ima porno uradak na internetu 😄

Avatar crazy_bat
crazy_bat
14:35 01.03.2020.

Kaj bi se hvatala za glavu, baš je simpa!

Avatar SusanLI98
SusanLI98
18:20 01.03.2020.

Žеlite imаti ljubavnе razgоvorе? Nа рravоm ste putu! ----- HTTP://KISSIA.CLUB

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije