Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENAĐUJE

Kate je donijela jako tradicionalnu odluku, ali kraljici se to ne sviđa

Kate Middleton
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/3
12.09.2017.
u 15:02

Vojvotkinja od Cambridgea odlučna je u namjeri da treće dijete rodi kod kuće. Željela je i princezu Charlotte roditi kod kuće, ali kraljica Elizabeta i princ William nisu se složili s tom odlukom.

Kate Middleton i princ William moderan su par i često se ne drže pravila i tradicija kraljevske obitelji, pa je nova odluka Kate Middleton sve iznenadila.

Britanski tabloidi pišu kako je Kate donijela odluku u duhu tradicije kraljevske obitelji, ali da se ova odluka neće svidjeti kraljici Elizabeti. Naime, Kate je odlučila treće dijete roditi kod kuće. Iako je i sama svoju djecu rodila u Buckinghamskoj palači, kraljica Elizabeta smatra kako je u današnje vrijeme sigurnije da se porod obavi u bolnici.

Razlog zbog kojeg Kate želi roditi treće dijete u Kensingtonskoj palači nije povratak tradiciji, razlog je u tome što vojvotkinja na ovaj način želi izbjeći susret s medijima.

Nakon što je rodila princa Georgea i princezu Charlotte, ispred bolnice dočekala ju je vojska novinara i fotoreportera i navodno je Kate jako loše podnijela taj susret. Ovu želju imala je i prije rođenja malene Charlotte, ali od toga su je odgovorili William i kraljica. 

Kate Middleton
1/17

Komentara 7

ZM
zmijoljubaccc
15:58 12.09.2017.

Nitko nije rekao da je to "problem" ali je zanimljivo za čuti. Nejte biti tako "uškopljeni "

RA
rankovic
15:28 12.09.2017.

zamisli, neverovatno kakvi problemi

Avatar Duksi
Duksi
16:16 12.09.2017.

A sva medicinska aparatura i osoblje če biti u palači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije