Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav je na selu

Kate 'Dizalica' nakon glazbenog showa svoju sreću traži na selu

Kate Barada
Foto: Privatni album
1/4
09.09.2019.
u 09:51

Tanja je profesionalna maserka, a Kate je završila tečaj za dizaličara.

Kate Barada (48) jedna je od kandidatkinja u novoj sezoni showa ''Ljubav je na selu'', ali ovo nije prvi put da je gledamo na malim ekranima.

Dolazi iz Prugova pokraj Splita, dulje vrijeme je radila kao čistačica u Škveru. Zatim je završila tečaj za dizaličara te postala jedina kvalificirana dizaličarka u Hrvatskoj. Može se pohvaliti da je upravo ona sudjelovala u izgradnji građevina Mall of Split i Hotela Bačvice.

– Želja mi je uspjeti u glazbi, no nemam namjeru ostaviti se građevine. Ponosna sam na taj posao i drago mi je što ću i na ovaj način pokazati da ima žena koje mogu bez problema upravljati dizalicom – rekla je tada Kate.

Foto: RTL

Ove smo je godine mogli već vidjeti u glazbenom showu "Zvijezde – ljetni hit", gdje je otpjevala pjesmu "Ja sam Kata Dizalica", pjesmu koju joj je napisao pjevač Siniša Vuco. Po toj pjesmi Kate je dobila i nadimak. U emisiju "Ljubav je na selu" Kate se prijavila zbog Domina Santre (61) iz Berlina, koji je ostao zaintrigiran njezinim zanimanjem.

Osim nje, iz istog showa u novu sezonu u potrazi za srodnom dušom prijavila se i 20-godišnja Tanja Šuštić. Ona je, naime pred žiri izašla s ručnikom na glavi uz pjesmu "Dodirni mi koljena", no ipak nije joj pošlo za rukom očarati žiri.

– I meni je žao, ali Bože moj. Ovo mi je prvi nastup pred toliko ljudi. Ja sam uvijek vokalno bila slaba, ali sam ovdje da dignem atmosferu i da meni bude dobro – rekla je tada, no nije prošla dalje.

Po struci je profesionalna maserka, a voli i ples na šipci. Prijavila se kod Daniela Granje iz Ekvadora, no on nije ostao impresioniran.

Foto: Promo

– Bio sam zadovoljan, ali se nadam da ima još izbora – rekao je Daniel.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije