Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od malena glumi

Kat Dennings nakon premijere ne tulumari, nego čita knjige

kat dennings
Pixsell
12.10.2013.
u 14:54

Zavodljiva glumica voli plesti šalove i kape, a njezin glumački talent gledati ćemo u filmu “Thor: Svijet tame”

Otkako je bila učenica osnovne škole, u obitelji Kat Dennings sve je bilo podređeno njezinoj glumi. Zbog čestih angažmana u reklamama školovala se kod kuće i kada joj je bilo 14 godina, njezina obitelj se iz Pennsylvanije preselila u New York kako bi se Kat potpuno mogla posvetiti glumi. Prvo veće glumačko ostvarenje imala je u uspješnoj seriji “Seks i grad”, a uskoro ćemo je u kinima gledati u filmu “Thor: Svijet tame”.

– Moj brat je obožavao Marvelove stripove pa sam odmalena bila upoznata s ovom tematikom koju obrađuje film i bilo mi je drago kada sam dobila ulogu Princeze. Osjećala sam se kao dijete kojemu ste upravo rekli da ga vodite u Disneyland – izjavila je nedavno Kat. Za sebe kaže kako je jako povučena i nakon filmskih premijera uvijek se povlači u hotelsku sobu gdje se”druži” s knjigama.

– Obožavam čitati, a tu ljubav prema književnosti usadila mi je mama jer mi je kao maloj uvijek prije spavanja čitala bajke – kaže 27-godišnja glumica koja je američkoj publici srcu prirasla i kao konobarica u seriji “2Broke Girls”. Osim čitanja, opušta je i pletenje.

– Prijateljima pletem šalove i kape. Jednu od najljepših kapa koju sam isplela poklonila sam dečku – otkrila je glumica. Na novinarsko pitanje koji bi bio idealan posao za nju odgovorila je: – Bio bi mi užitak kada bih dane mogla provoditi u društvu mačaka i kada bih ih cijele dane mazila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije