Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tri godine odlazi na Rebro

Karmela Vukov Colić objavila fotografiju ispred bolnice: Zahvalna sam svim predanim liječnicima

Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
07.10.2021.
u 13:57

U tekstu ispod fotografije snimljene ispred Rebra je napisala kako je u tu bolnicu hodočastila zadnje tri godine zbog bolesti koju su prisavski medicinski znalci mjesecima negirali.

Krajem 2018. godine voditeljica Karmela Vukov Colić je nakon 30 godina napustila HRT i nakon odlaska s javne televizije iskreno je progovorila o tome koliko je njezino zdravlje nastradalo zbog loših odnosa i atmosfere koja je vladala na Prisavlju.

- HRT sam napustila jer sam se od atmosfere koja tamo vlada razboljela. Puno se toga promijenilo posljednjih godina, posebice u mojoj radnoj okolini: pobrkali su se lončići, isplivali neki čudni ljudi, pojeftinili rad i trud onih koji desetljećima znanjem i predanim radom nose HRT na ramenima. I danas s tugom pratim ono što se događa na Prisavlju. Ali tako je kako je. Odjavne špice uvijek su željne novih imena. Danas se, tek kao sporadični gledatelj, nadam da na njih nećemo dugo čekati. - rekla nam je Karmela u intervju prije dvije godine. Voditeljica je sada objavila fotografiju snimljenu ispred KBC-a Rebro koji je zadnjih godina često posjećivala i u objavi je napisala kako ovaj put iz bolnice izlazi s dobrim vijestima i posebno riječi uputila je svim medicinskim radnicima koji požrtvovno brinu o drugima.

- Bolnice su sumorna mjesta. Puna bolesnih i zabrinutih ljudi. Takva je i ova u kojoj me tata, još u osnovnjaku, odveo na hitnu kad mi je pad s bicikla donio nekoliko ružnih šavova, u kojoj su mi početkom prve trudnoće dali papirić od kojeg se dugo nisam odvajala, a na kome je pisalo da, u slučaju potrebe, mogu primiti isključivo pročišćene eritrocite, ona ista u kojoj sam prije 13 godina tatu zadnji put zagrlila, a moj mu trogodišnji sin poljupce slao s livade pod prozorom odjela intenzivne njege, ova kojoj hodočastim posljednje tri godine zbog bolesti koju su prisavski medicinski znalci mjesecima negirali. Danas odlazim s kontrole s dobrim vijestima i osmijehom. Zahvalna svim onim predanim liječnicima i medicinskim sestrama, tehničarima, kuharicama, domarima, čistačicama, njima desetkovanima i preopterećenima, jer - ne odustaju. Jer svakoga dana zbog njihova znanja i truda netko izađe izliječen. Da, bolnice mogu biti sumorna mjesta, ali ako bolje pogledate, ona su i mjesta čovjekoljublja i nade. - napisala je Karmela.

VIDEO Anatacha iz Supertalenta dirnula je mnoge tužnom sudbinom: Majka mi se javila i rekla da je pogriješila

Ključne riječi

Komentara 7

SE
Separator
20:38 07.10.2021.

Zanimljivo da ne spominje svakodnevno kupovanje čokoladice i iso sporta na kiosku. Mora da je obolijela od nečeg drugog.

PS
popevke sAm slagal
07:03 08.10.2021.

Poznata na Hrt-u po tome da je vodila programe lakih tema gdje nije bilo nikakve odgovornosti voditelja, nikakvog straha od suspenzije ni opomene pred otkaz i smanjenja pkaće, gdje se nije tražio nikakav stav voditelja, gdje se ne zamjeraš nikome.me. I sad je ona žrtva.

Avatar babinjak1984
babinjak1984
17:22 07.10.2021.

70% ljudi dolazi na pretrage u bolnicu bez veze.Bez potrebe.Oni stvarno bolesni zbog takvih ne mogu doći na red.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije