Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedan od najboljih

Karizmatični gitarist Santana 'zapalio' zadarske obožavatelje

Carlos Santana, Zadar (1)
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/17
29.07.2013.
u 23:46

Svjetski poznati gitarist Carlos Santana nastupio je pred tisućama ljubitelja dobrog rock zvuka ispred zadarskih Jazina.

Svjetski poznati gitarist Carlos Santana nastupio je pred tisućama ljubitelja dobrog rock zvuka ispred zadarskih Jazina.

Časopis Rolling Stone slavnog muzičara je stavio na dvadeseto mjesto među gitaristima svih vremena. Na ovom koncertu slavni gitarist je promovirao album "Shape Shifter" izdan prošle godine.

Dobitnik deset Grammyja imao je skromne zahtjeve prije dolaska u Zadar. Tražio je samo Mercedes kojim se vozio Zadrom, a u garderobi ga je morala dočekati crna fotelja, ogledalo, ručnici te voda, led, pivo, crno vino, svježe voće i kolači. Zadarski organizatori su za Santanu pred Jazinama priredili pozornicu dugačku 18 metara.

>>'Shape shifter' – novi album Carlosa Santane u prodaji

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije