Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obitelj

Kanye, Jay-Z i Beyonce opet su prijatelji

Foto: PA/Pixsell
1/4
21.09.2018.
u 21:05

West tvrdi da je razlog svađe bio nedolazak Carterovih na njegovo vjenčanje s Kim

Kanye je prvo obećao dva nova albuma(solo projekt Yandhi i Good A** Job s Chance The Rapperom), a sada je opet u medijima, ali ovaj put s pozitivnim novostima.

Nakon serije postova na njegovu Instagram profilu, jedan je zasigurno svima zapela za oko – radi se o slici na kojoj su Carterovi(Beyonce i Jay-Z) zagrljeni na zadnjem sjedalu nepoznatog auta, a Beyonce nosi prozirne sandale slične onima koje je Kanye dizajnirao za svoju Yeezy liniju. Ispod fotke je u potpisu jednostavno 'famleeeee'(obitelj).

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

famleeeeee

A post shared by ye (@kanyewest) on

 

 

U intervjuu s Charlamagne Tha Godom, West tvrdi da je razlog svađe bio nedolazak Carterovih na njegovo vjenčanje s Kim događalo se točno u vrijeme kad su Carterovi imali probleme u braku dokumentirane na albumu Everything is Love.

No, vrijeme liječi sve rane, pa tako i ove. Nitko ne pobjeđuje kada je obitelj u ratu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije