Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA INSTAGRAMU

Kantautorica Mia Dimšić, šesterostruka dobitnica Porina, pokazala je svoju obitelj

Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
1/11
25.09.2021.
u 23:00

Kantautorica Mia Dimšić na svojem je Instagramu podijelila fotografiju sa svojom obitelji.

Kantautorica Mia Dimšić (28) na svojem je Instagram profilu objavila fotografije na kojima pozira sa svojim najdražima. U opisu je istaknula da se radi o njezinoj obitelji te stavila zeleno srce. Fotografije su snimljene u Levinovcu u Slavoniji, a društvo su joj pravili roditelji i sestra koja je godinu dana mlađa od nje. 

U komentarima su njezini pratitelji istaknuli da su divni. "Preslatki ste", jedan je od komentara. "Ma predivni", također su poručili pratitelji. Dodali su još i da su fotografije lijepe. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia (@miadimsic)

Podsjetimo, šesterostruka dobitnica Porina ove godine je odlučila iz glazbenih voda prijeći u one književne. Objavila je svoju prvu knjigu naziva 'Cesta do sna', svojevrsnu zahvalu svima koji su vjerovali u nju.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

Ključne riječi

Komentara 1

MA
maorioni
17:52 26.09.2021.

Predivne djevojke, a mama kao da im je starija sestra. Tata glazbeno nadaren.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije