Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godišnjica veze

Kći bivšeg premijera Oreškovića podijelila je djelić privatnog života i otkrila da ima dečka

Foto: instagram
1/5
20.09.2021.
u 15:52

Ella Orešković (22), pjevačica i kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, na svojem Instagram profilu često objavljuje, a posljednjom fotografijom je otkrila djelić svog privatnog života te otkrila da ima dečka

Ella Orešković (22), pjevačica i kći bivšeg premijera Tihomira Oreškovića, na svojem Instagram profilu često objavljuje, a posljednjom fotografijom je otkrila djelić svog privatnog života te otkrila da ima dečka. 

Iako njegovo ime nije otkrila, s pratiteljima je podijelila nekoliko fotografija među kojima na jednoj pozira s dečkom ispred ogledala, a pokazala je i poklon koji je dobila od dragog- veliki buket crvenih ruža i čokoladnu tortu, a u opisu je otkrila kako su proslavili prvu godišnjicu veze.

-Nemam neku sliku, ali znam da bih voljela sve svoje uspjehe dijeliti s osobama koje su važni dio mog života. Želim raditi na sebi i izgraditi svoje ime. Želim svojim pjesmama pozitivno utjecati na ljude i, naravno, izmamiti im osmijeh na lice- rekla je Ella u jednom intervjuu.

Inače, Ellu je  javnost upoznala kada je nastupila na Dori sa svojom pjesmom ''Come this way'', a veoma je aktivna i na društvenim mrežama. Nedavno se pjevačica pohvalila velikim uspjehom svoje sestre Emme koja je završila studij na Medicinskom fakultetu u Zagrebu dok Ella studira psihologiju u Španjolskoj.

Podsjetimo, pjevačica je rođena u Kanadi, a u Hrvatsku se doselila prije 12 godina. Iako obožava glazbu i pjevanje, posvetila se obrazovanju na drugom području jer smatra da je teško ostvariti uspješnu glazbenu karijeru. Dodajmo i da bivši premijer i njegova supruga Sanja, uz Emmu i Ellu, imaju i dva sina, Jakova i Filipa.

VIDEO Severina postaje TV voditeljica, radit će na istoj televiziji kao i Ivana Paradžiković

Komentara 2

Avatar NenadNikolic
NenadNikolic
06:52 21.09.2021.

Ella i Emma? Potpuni odmak od ličkih i hrvatskih korijena, zašto se stidjeti svog porijekla? Inače, mlada dama izgleda sasvim pristalo ali roditelji očito imaju određene komplekse za koje djeca nisu kriva.

Avatar Gordan NJONJO
Gordan NJONJO
16:16 20.09.2021.

Zgodna gradjevina!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije