Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3,2,1-kuhaj!

Kandidati u suzama tik do finala poslužili sirovo meso i neočišćenu ribu!

Foto: RTL
1/5
06.12.2017.
u 15:24

Mateja Domitrović Sabo te chefovi Mate Janković i Tomislav Špiček pitaju se jesu li uopće dobri parovi dospjeli do finalnog tjedna...

Ostalo je svega dva dana do proglašenja pobjednika omiljenog kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“, a četiri natjecateljska para nikako da pokažu najbolje od najboljeg.

Što je dan odluke bliži, na natjecateljima su sve primjetniji stres i nervoza, zbog kojih očito, ponavljaju stare greške. Nakon duge borbe tijekom čak 54 epizode, natjecatelji će večeras potpuno razočarati žiri, zbog čega će se i Mateja Domitrović Sabo te chefovi Mate Janković i Tomislav Špiček zapitati jesu li uopće dobri parovi dospjeli do finalnog tjedna.

U večerašnjoj epizodi parovi će kuhati jedan protiv drugoga, i to Morana i Domagoj protiv Andreja i Marijana, dok će Anto i Antonio odmjeriti snage protiv Bade i Toce. Na parovima je da u 75 minuta pripreme hladno i toplo predjelo te glavno jelo s prilogom, a oni će servirati sve samo ne ono što im je zadano. 

Žiri ni ovog puta neće dizati kuhače s ocjenama od jedan do deset, no nažalost, ili na sreću, probat će cijeli meni svakog para, te će onom paru koji bude bolji dati jedan bod, a suprotnom ništicu. I dok Anto brka škampe sa škarpinom i škorpionom, neki opet poslužuju sirovo meso, Morana pušta suzu, a Marijan, pak, zaboravlja očistiti ljuske s romba… U superfinale odlaze dva najbolje ocijenjena para, a tko će to biti i hoće li jedan par večeras napustiti show?

Kako je žiri komentirao večerašnje kuhanje i tko je prokockao dosad uloženi trud zbog ponavljanja grešaka, ne propustite doznati već u 21:40 sati na RTL-u!

1/6

Komentara 1

MI
midea
17:23 06.12.2017.

Amateri koji nemaju pojma ni kako se reže luk ili guli krompir !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije