Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povratak u prošlost

Kakva nostalgija! Zvijezde 'Briljantina' ponovno uskočile u kostime nakon 41 godine

Briljantin
Foto: YouTube screenshot, Pixsell
1/4
14.12.2019.
u 21:30

John Travolta i Olivian Newton John nakon 41 godine uskočili su u poznate outfite.

Zvijezde mjuzikla "Briljantin" koji je obilježio jednu cijelu generaciju sa stilom odjevanja i načinom flertovanja, nakon 41 godine uskočili su u poznate outfite - John Travolta, odnosno Danny je tako obukao kožnjak, a glumica Olivia Newton John žutu prepoznatljivi žuti kompletić.

- Prvi put u kostimima od kada smo snimali film. Uzbuđena sam - napisala je 71-godišnja glumica pored fotografije na Instagramu i izvazvala opću nostalgiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

First time in costume since we made the movie ! So excited!!

A post shared by Olivia Newton-john (@therealonj) on

Iako se u studenom rastala od svoje voljene kožne jakne iz filma „Briljantin“ kojeg je obilježio njezin lik naivne Sandy, glumica Olivia Newton-John opet u ormaru ima omiljeni odjevni predmet. 

Naime, kupac koji je na aukciji prije mjesec dana kupio kultnu krpicu odlučio joj je istu vratiti! Već niz godina Olivia Newton-John se bori s rakom koji se ne predaje, a u studenom prošle godine opaka bolest vratila se po treći put. Tada je ispričala kako ne želi saznati koliko joj je ostalo te da su joj šanse za izlječenje male. Prekrasna Australka tako je početkom studenog odlučila organizirati dražbu predmeta iz svoje duge karijere kako bi prikupila novac za bolnicu za liječenje od raka.

Na dražbi se među 500 odabranih predmeta našla i kultna kožnata jakna koju je nosila u filmu „Briljantin“, a njena početna cijena bila je 200.000 dolara. - Uopće nisam tužna i odvojit ću se od tih stvari. To su samo stvari, i pokušavam ne biti vezana za stvari. Zadržat ću u sjećanju lijepe uspomene i fotografije- rekla je Newton-John tom prilikom.

Anonimni kupac je razveselio 71-godišnju glumicu s teškom dijagnozom tako što joj je poklonio nazad njezinu jaknu i donirao dodatnih 185.000 funti (1.630 mil. kn) za rad centra za liječenje raka u Australiji kojeg je otvorila 1992. godine kada su joj prvi put dijagnosticirali rak dojke. - Jakna ne bi trebala biti u ormaru nekog milijardera koji bi se samo time hvalio u country klubu– rekao joj je kupac prilikom predaje jakne na sastanku u Kaliforniji prošli vikend, što je u videu zabilježio „Julien's Auctions“.

 Inače, jakna i pripadajuće crne hlače koje je glumica nosila tijekom dueta s Travoltom u pjesmi „You're the one that I want“ prodavali su se zasebno dosežući tako dvostruko veću cijenu od očekivane.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije