Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plijeni poglede

Kakva ljepotica: Mlađa sestra Penelope Cruz nevjerojatno joj sliči!

Monica Cruz
Foto: Instagram/Monica Cruz
1/7
01.09.2016.
u 11:10

Lijepa Monica kratko je glumila i u filmu "Pirati s Kariba" jer je mijenjala Penelope koja je bila trudna

Monica Cruz (39), mlađa sestra slavne španjolske glumice Penelope Cruz (42) nevjerojatno joj nalikuje. Tako su obožavatelji počeli hvaliti izgled uspješnih sestara koje plijene pažnju gledatelja.

Atraktivna Monica bavi se plesom i glumom, a radi i na snimanju reklama. Za vrijeme snimanja hit filma "Pirati s Kariba", Monica je "uskočila" na mjesto Penelope, koja dio scena nije glumila zbog trudnoće. 

Lijepa Španjolka prije nekoliko godina rodila je djevojčicu Antonellu, a otac je anonimni donator sperme. Monika tvrdi da se nije htjela zamarati pronalaskom savršenog muškarca.

– Najvažnije je da je moja kći okružena ljubavlju. Vjerujem da svatko bira svoj put, svoju kćer pronašla sam ovim putem – poručila je Monica u jednom od intervjua.

 

 

❤️ @bernardodoral

Fotografija koju objavljuje @monicacruzoficial

 

 

 

Madre mía que calor!!🔥🔥#withoutenergy😨

Fotografija koju objavljuje @monicacruzoficial

 

 

>> 'Uplakana Penelope Cruz donijela mi je naslovnicu Timea i postali smo prijatelji'

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar superhik74
superhik74
16:51 01.09.2016.

Nevjerojatno, slici joj kao da joj je sestra. Ma tko je to ikad cuo da sestre mogu sliciti jedna na drugu, skoro kao da su u rodu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije