Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentari ne staju

Kakva razlika! Nova fotka Viktorije Rađe šokirala pratitelje, ne vjeruju da je snimljena ove godine

Foto: Instagram
1/14
02.05.2021.
u 19:00

Naime, Viktorija je bila u Istri, a tamo je i snimila fotografiju na kojoj izgleda nevjerojatno mladoliko. Fotka je brzo oduševila njezine pratitelje koji su joj osim lajkova udijelili i brojne pozitivne komentare.

Viktorija Rađa, supruga našeg proslavljenog košarkaša Dine Rađe na Instagramu je pokazala kako je provela praznik rada. Naime, Viktorija je bila u Istri, a tamo je i snimila fotografiju na kojoj izgleda nevjerojatno mladoliko. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Fotka je brzo oduševila njezine pratitelje koji su joj osim lajkova udijelili i brojne pozitivne komentare. 

''Iz koje je ovo godine fotka'', ''Kakva ljepotica'' i ''Otkrij nam recept za mladost'', pisali su joj.

Podsjetimo, njen suprug Dino, u istarskom Grožnjanu gradi kuću koju projektira poznati pulski arhitekt Željko Burić, vlasnik tvrtke Fabrika. Kuća je površine oko 200 četvornih metara, ukopanih u zemlju, na parceli od oko tisuću četvornih metara. Kako je kazao Rađa za Glas Istre, "ništa pretenciozno, za obiteljske potrebe, bez želje za iznajmljivanjem".

- Priča oko Istre krenula je s krizom oko korone. Bili smo doma, u Zagrebu. Pratimo vijesti, shvaćamo da više nema nikakvih putovanja, posebno preko granice. Teško mi pada da nisam ušao u avion od listopada 2019. a od 15. godine putujem stalno. Aerodrom mi je kao da sam u svom dnevnom boravku. Cijeli život sam samo putovao. Najprije zbog košarke i utakmica, a poslije zbog gušta, otkrivanja novih kultura i običaja. Azija, Amerika, Afrika, ma di god je bila neka prilika, otputova' san. I onda, odjednom, korona! Paraliza sustava i naših života. Svi ostajemo doma, odgađaju se sva putovanja. K'o u zatvoru si, rekao je Dino koji kao i svi u početku nije znao protiv čega se borimo. 

- Ono, hodam Zagrebom, prolazi čovjek, ne znaš dal' da on ode na drugu stranu ceste il' ćeš ti tamo proć'. Jedino me pas onda vuka' vanka. Moj doberman, 'oćeš nećeš, moraš s njim u šetnju. No kad se malo primirilo, kad smo shvatili kako tu funkcionira, odlučili smo se malo više boravit' u Istri. Vidin, tamo to s koronom bolje štima, pa 'ajmo doli. Imam dobrog prijatelja u Brtonigli, vlasnika San Rocca, zajedno skijamo, i ovako se družimo. U toj krizi išli smo kod njega, svidjelo mi se kako to u Istri funkcionira. Ma Istra kao da nije u Hrvatskoj, barem u nekim stvarima, kazao je Rađa.

VIDEO Majin sin ima medvjedića od 2120 kn, sin Marte Fernandes nosi D&G kapu od 1300 kn

 

Komentara 4

MA
mare0801
17:49 04.05.2021.

Rađa i njegovo: ono ka, a dosa san, a pripa san se ....a bla bla bla, konstantno forsiranje dijalekta i u ozbiljnim prigodama, sto je teško seljaštvo, i onda u Istru. Dalmacijo u srcu te nosim, ali sorry. Viki, rasna Vlajina, lijepe su to žene.

WA
warbreaker
20:26 02.05.2021.

He he, reverzibilno starenje. Uskoro će objavljivati slike u pelenama

MV
Misl@v
20:16 02.05.2021.

'Otkrij nam recept za mladost'', pisali su joj. ---- Photoshop???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije