Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru zagreba

Iva Šarić i Bruno Petković prodaju luksuzan stan za 5,5 mil. kn, nedavno su dobili prvo zajedničko dijete

Foto: HRT
1/8
02.05.2021.
u 21:30

Stan koji prodaju ima tri spavaće sobe, raskošnu kuhinju, dnevni boravak, dvije kupaonice, saunu i jacuzzi. Isto tako, ima dva parkirna mjesta, kućno kino, terasa, te dvije sobe za odjeću i ostavu.

Voditeljica Iva Šarić (32) i nogometaš  Bruno Petković (25) prodaju stan u centru Zagreba za pet milijuna kuna. Riječ je o luksuznom stanu koji se prostire na 245 četvornih metara, a nalazi se u mirnom kvartu, doznaje RTL-ov Exkluziv

Stan koji prodaju ima tri spavaće sobe, raskošnu kuhinju, dnevni boravak, dvije kupaonice, saunu i jacuzzi. 

Isto tako, ima dva parkirna mjesta, kućno kino, terasa, te dvije sobe za odjeću i ostavu. 

Podsjetimo, početkom travnja nogometaš Dinama postao je prvi put otac. Njegova partnerica Iva Šarić na svijet je u jednoj privatnoj zagrebačkoj poliklinici na svijet donijela dječaka kojem su roditelji nadjenuli ime Adrian. Petković je tog dana svojim Mercedesom stigao po Ivu i sina, a sudeći prema reakciji koja je uslijedila nakon izlaska iz rodilišta, čini se kako je novopečeni otac bio poprilično nervozan. Naime, nakon što je iznio sina iz rodilišta na parkiralištu ga je dočekao fotoreporter Pixsella kojem je Petković pokazao srednji prst.

Prošle godine nogometaš je svoju djevojku odveo u rodni Metković da upozna njegove roditelje Ružu i Jakova. Iva se cijelo vrijeme trudnoće na društvenim mrežama hvalila trudničkim trbuhom te obavještavala pratitelje kako već nabavlja sve potrebno za bebu.

Naime, Šarić iz devetogodišnjeg braka s nogometašem Jerkom  Lekom ima sinove Carlosa i Leona pa joj je maleni Adrian treći sin. Bruno je dugo bio u vezi s manekenkom Teom Slavicom.

VIDEO Bruno Petković došao po sina u rodilište, pa fotoreporteru pokazao srednji prst

 

 

Komentara 16

RI
rikavac
23:26 02.05.2021.

Moj Bruno ,mlad si pun ko brod karijera ti u usponu ti nadješ sponzorušu koja je već samljela jednog nogometaša i sad ti došao na red.

Avatar southman
southman
22:25 02.05.2021.

A čiji je stan !?

DU
Deleted user
08:09 03.05.2021.

Niti su u braku niti imaju zajedničku imovinu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije