Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj šutnje

K. Curavić: Toni Jeričević skuhao je lažnu priču o mojoj nevjeri

kristijan curavić
Davor Puklavec/Pixsell
26.08.2010.
u 19:30

– Nisam ostavio Nikolinu zbog Žane. Cijelu tu priču zakuhao je Žanin bivši dečko Toni Jeričević, i to iz osvete i ljubomore. Znao je da smo nas dvoje bili na kavi, nazvao je Nikolinu i rekao joj da smo Žana i ja imali aferu.

Prošlo je već mjesec dana od iznenadnog prekida trogodišnje ljubavne veze voditeljice Nikoline Pišek i ronioca Kristijana Curavića. I dok se o razlozima njihova poteza samo nagađa, pa oni variraju od onih da je Kiki Nikolinu prevario sa Žanom Štrbac, do toga da im je presudilo to što ona nije htjela još jedno dijete i bila nezadovoljna napisima o Kikijevu lošem poslovanju, voditeljica i dalje šuti, no razvezala se muška polovica bivšeg para.

Kiki, koji od prekida boravi na svojem rodnom otočiću Krapnju, mršavi i priprema novi senzacionalni projekt o čijim detaljima još ne smije govoriti, za jedan tjednik je kazao:

– Nisam ostavio Nikolinu zbog Žane. Cijelu tu priču zakuhao je Žanin bivši dečko Toni Jeričević, i to iz osvete i ljubomore. Znao je da smo nas dvoje bili na kavi, nazvao je Nikolinu i rekao joj da smo Žana i ja imali aferu. Ja Nikolinu jako volim, ali nisam čovjek za nju i pomirio sam se s tim.

A optuženi Toni na to nam je samo kratko prokomentirao:

– Postao sam ozbiljan i prekinuo s medijima. Ta je priča za mene prošlo svršeno vrijeme.

Komentara 5

DA
dafa
05:36 27.08.2010.

Boli me K!

AD
Adriano
08:22 27.08.2010.

Cemu ovako priglupe price?

CR
croatica888
10:14 27.08.2010.

A tko si ti da ideš sa njom na kavu ako znaš da je on još lud za njom??? I onda se čudiš kaj ti je zakuhal... Ha ha ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije