Naslovnica Showbiz TV

K. Curavić: Toni Jeričević skuhao je lažnu priču o mojoj nevjeri

– Nisam ostavio Nikolinu zbog Žane. Cijelu tu priču zakuhao je Žanin bivši dečko Toni Jeričević, i to iz osvete i ljubomore. Znao je da smo nas dvoje bili na kavi, nazvao je Nikolinu i rekao joj da smo Žana i ja imali aferu.
26. kolovoza 2010. u 19:30 5 komentara 93 prikaza
kristijan curavić
Foto: Davor Puklavec/Pixsell

Prošlo je već mjesec dana od iznenadnog prekida trogodišnje ljubavne veze voditeljice Nikoline Pišek i ronioca Kristijana Curavića. I dok se o razlozima njihova poteza samo nagađa, pa oni variraju od onih da je Kiki Nikolinu prevario sa Žanom Štrbac, do toga da im je presudilo to što ona nije htjela još jedno dijete i bila nezadovoljna napisima o Kikijevu lošem poslovanju, voditeljica i dalje šuti, no razvezala se muška polovica bivšeg para.

Kiki, koji od prekida boravi na svojem rodnom otočiću Krapnju, mršavi i priprema novi senzacionalni projekt o čijim detaljima još ne smije govoriti, za jedan tjednik je kazao:

– Nisam ostavio Nikolinu zbog Žane. Cijelu tu priču zakuhao je Žanin bivši dečko Toni Jeričević, i to iz osvete i ljubomore. Znao je da smo nas dvoje bili na kavi, nazvao je Nikolinu i rekao joj da smo Žana i ja imali aferu. Ja Nikolinu jako volim, ali nisam čovjek za nju i pomirio sam se s tim.

A optuženi Toni na to nam je samo kratko prokomentirao:

– Postao sam ozbiljan i prekinuo s medijima. Ta je priča za mene prošlo svršeno vrijeme.

RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • dafa:

    Boli me K!

  • Adriano:

    Cemu ovako priglupe price?

  • croatica888:

    A tko si ti da ideš sa njom na kavu ako znaš da je on još lud za njom??? I onda se čudiš kaj ti je zakuhal... Ha ha ha...