Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
to joj je najdraže

Julianne Moore priznala: Sama čistim svoju kuću

julianne moore (1)
Foto: Press Association/PIXSELL
1/5
24.02.2014.
u 09:55

Za većinu hollywoodskih glumica kućne su pomoćnice nezamjenjive. No, Julianne Moore otkrila je da joj nema ništa draže nego kad obavlja kućanske poslove.

Za većinu hollywoodskih glumica kućne su pomoćnice nezamjenjive. No, Julianne Moore otkrila je da joj nema ništa draže nego kad obavlja kućanske poslove.

– Velika sam kućanica. Šokantno je zapravo kolika sam kućanica. Neki misle da glumice ne znaju biti praktične ili domaćice, da smo vrlo površne i emocionalno ranjive. Vjerujte mi, ja nisam takva – rekla je Moore.

– Moja kuća je vrlo čista i organizirana. Nisam dobra kuharica – uglavnom kuha moj muž. Ali, svaki dan napravim topli doručak za svoju djecu – objasnila je 53-godišnja glumica.

Moore također odbija uloge koje će je odvesti daleko od djece, 16-godišnjeg Kaleba i 11-godišnje Liv.

– Ako mi netko kaže: "Hoćete li ovaj film snimiti u Mađarskoj?", samo odgovorim: "Oprostite, hoću, ali ako vam odgovara da ga premjestite u New Jersey" – dodala je Julianne.

>>Prekrasna Julianne Moore dobila zvijezdu na Stazi slavnih

Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sedaga
10:53 24.02.2014.

Ideš!!! Nemrem verovat. Ženska od 53 godine kuha topao doručak za svoju djecu. Svaka čast! I novinaru hvala na ovakvoj inspirativnoj vijesti.

Avatar R2D2
R2D2
10:43 24.02.2014.

WOW!!!!! Sama čisti kuću, kao i milijarde drugih ljudi na ovoj planeti. Ovo je stvarno vijest dana. Gotovo ja zasijenila onu o jna tomiću zasutom govnima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije