Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIVA NA ODGOVORNOST

Josipa Pavičić zavapila na Facebooku: 'Molim vas, prekinite s ludostima'

Zagreb: Predstavljanje knjige "Mali anđeo" Luke Tomića posvećene Nori Šitum
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
03.04.2020.
u 08:00

Tamo u vašoj blizini živi i moja obitelj, moji dragi i najmiliji.  Pozivam vas na odgovornost jer sam sigurna kako ne biste željeli nečiji život nositi na duši - napisala je Josipa

Bivša voditeljica i spisateljica Josipa Pavićić na Facebooku je prozvala mlade koji se, kako smo mogli čuti u informativnim emsiijama tajno okupljaju po kafićima. 

-  Čujem na vijestima kako se mladi u Dalmaciji okupljaju po kafićima. Molim vas prekinite s ludostima, čuvajte sebe, svoje bake i djedove, majke i očeve, braću i sestre... Tamo u vašoj blizini živi i moja obitelj, moji dragi i najmiliji.  Pozivam vas na odgovornost jer sam sigurna kako ne biste željeli nečiji život nositi na duši. Ovo nije igra, ovo je stvarnost. Ostanite doma, preklinjem. Dalmacija u mom srcu - napisala je rođena Zadranka. 

Podsjetimo, Pavičić je nedavno na Facebooku napisala i emotivnu posvetu sinu koji je u Italiji i kojeg nije mogla vidjeti na njegov rođendan.

- Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, SRETAN TI ROĐENDAN, AUGURI. Danas puniš 9. godina a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti ‘festu con gli amici’. Italija- Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća.

Zagreb: Predstavljanje knjige "Mali anđeo" Luke Tomića posvećene Nori Šitum
1/13

U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće- rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te.

Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.” (Posveta u knjizi “Šest milimetara”) Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno. – napisala je Josipa. 


 
Ključne riječi

Komentara 1

PI
Piksy
15:43 03.04.2020.

Nisam znala da taj njen Rocco nije sa njom..steta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije