Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upečatljiv intervju prije dvije godine

Josipa Lisac ovako će se sjećati Mislava Bage: Hrabar, odvažan, odlučan, sjajan novinar

Foto: Instagram
1/8
18.08.2022.
u 17:18

Ovo su riječi koje je napisala pjevačica s kojom je Bago prije dvije godine napravio intervju nakon njezine izvedbe himne na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića.

Pjevačica Josipa Lisac na svom Facebooku ovim riječima je opisala Mislava Bagu koji je iznenada preminuo u 49. godini-
- Hrabar, odvažan, odlučan, sjajan novinar - napisala je Josipa s kojom je Bago prije dvije godine napravio intervju nakon njezine izvedbe himne na inauguraciji predsjednika Zorana Milanovića.

 

 

Ta izvedba je izazvala veliku podjelu u javnosti, a prvi intervju nakon inauguracije dala je upravo Mislavu. Dotakli su se tada spomenute izvedbe, ali pričali su i o Porinu za životno djelo koji je dobila te godine, pričali su o tome zašto mnogi za nju kažu da je ekscentrična, pričali su i o Karlu Metikošu, novim glazbenim generacijama. Pjevačica Maja Šuput je na Instagramu podijelila fotografiju s jednog partyja Nove TV na kojem je uvijek dobro raspoloženi Mislav zajedno s njom zapjevao.

- Pamtit ću te veselog i sretnog - napisala je Maja uz fotografiju. Od vrsnog novinara i reportera na društvenim mrežama se danas opraštaju njegovi kolege, estrada i brojni političari koju su nebrojeno puta sjedili preko puta Mislava pred televizijskim kamerama. 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije