Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak velikog novinara

Miroslav Škoro oprostio se od Mislava Bage: Prerano si došao do te druge točke kada svi opet postajemo isti i napuštamo ovaj svijet

Foto: Youtube screenshot
1/6
18.08.2022.
u 14:26

Glazbenik i političar prisjetio se kako je često sjedio nasuprot Mislava pred upaljenim kamerama i rekao je kako će mu nedostajati njihovi razgovori.

Iznenadna smrt novinara i reportera Mislava Bage potresla je medijsku scenu ali i brojne političare s kojima je Mislav tijekom svoje uspješne i zavidne karijere uvijek vodio žustre rasprave i nije odustajao dok ne bi odgovorili na sva pitanja koja su bila važna za javnost. Od kolege Mislava biranim riječima se oprostio i glazbenik i političar Miroslav Škoro te se ovom prilikom prisjetio brojnih razgovora koje su vodili pred televizijskim kamerama. 

 

 

- Dva događaja su nam svima zajednička i u njima smo isti: rođenje i smrt. Kada dođemo na ovaj svijet, svi nam govore da smo bebe, a tek poslije postajemo kuharice i kuhari, liječnice i liječnici, pjevačice, pjevači, novinari... Često sam sjedio nasuprot Mislava Bage dok su oko nas zujale kamere. Razgovarali smo, a gledatelji i slušatelji su navijali. On je bio novinar, a ja političar. Nedostajat će mi naši razgovori, prijatelju. Prerano si došao do te druge točke kada svi opet postajemo isti i napuštamo ovaj svijet. Vjerujem da ćemo razgovarati opet... Do tada, počivaj u miru, Mislave. - napisao je Škoro na svom Facebooku i podijeli zajedničku fotografiju s Bagom snimljenu tijekom jednog od njihovih televizijskih intervjua.  

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije