Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objava iz redakcije Nove TV

U posljednjoj objavi na Facebooku Mislav Bago objavio je fotografiju praznog studija

Preminuo novinar Mislav Bago
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
18.08.2022.
u 15:57

U svom šaljivom stilu napisao je uz fotografiju: - A kaj vi delate subotom? U komentarima mu se javila urednica Ksenija Kardum i napisala: - Pratimo kaj ti delaš.

Od Mislava Bage se na društvenim mrežama opraštaju njegovi shrvani kolege, ali i gledatelji koji su voljeli gledati njegove intervjue s političarima u kojima se uvijek trudio doći do informacija koje su od važnosti za javnost. Tuga i nevjerica vladaju redakcijom Nove TV čijoj se Informativnoj redakciji pridružio 2009. godine.

 

 

Mislavova zadnja objava na društvenoj mreži Facebook objavljena je 13. kolovoza upravo s njegovog radnog mjesta, iz studija Nove TV. Objavio je fotografiju praznog televizijskog studija Nove TV te je u svom šaljivom stilu napisao: - A kaj vi delate subotom? U komentarima mu se javila urednica Ksenija Kardum i napisala: - Pratimo kaj ti delaš.

Ostavio je neizbrisiv trag u medijskom prostoru i postao uzor mladim generacijama, a na Novoj TV je sudjelovao u svim važnim projektima informativnog programa, od predsjedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora do izbora za Europski parlament, pratio je sve značajne društvene i političke događaje u zemlji, kao i važne događaje u inozemstvu poput američkih izbora ili zbivanja u institucijama Europske unije. 

 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije