Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Život na vagi

Josip sve iznenadio: Dosta mi je taktiziranja, želim van iz showa

Život na vagi
Foto: RTL
1/5
07.12.2017.
u 14:05

Zbog ove izjave Josipa je njegov trener Mario Mlinarić pozvao na razgovor

Jutro nakon eliminacija kandidati showa "Život na vagi" će rezimirati svoje dosadašnje rezultate, poslije čega odlaze na još jedan izazov.

Paško je u slavljeničkom raspoloženju pa nakon svadbe slavi i rođendan, no neće biti nimalo sretan kad shvati da ga mora provesti u blatu – jer baš će se tamo odvijati novi izazov koji donosi tri kilograma prednosti na vaganju.

S druge strane, inače uvijek dobro raspoloženi Josip sve je tiši, pa su njegovi kolege zaključili da se nešto događa, a otvoreno im je priznao da želi napustiti show jer mu je dosta taktiziranja drugih kandidata. Zbog toga će biti pozvan na razgovor kod svog trenera Marija Mlinarića.

Hoće li ga Mario uspjeti uvjeriti da ostane u showu, saznat ćete u večerašnjoj emisiji „Života na vagi“ u 20 sati na RTL-u!

Život na vagi
1/36

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije