Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komentirao u showu

Još jedna osoba u obitelji ne podnosi Meghan, evo što je rekao njen brat koji sudjeluje u Big Brotheru

Foto: Youtube/PA/PIXSELL
1/9
09.08.2021.
u 10:28

Naime, Thomas je trenutačno jedan od natjecatelja australske verzije showa Big Brother, te je tamo kazao kako misli da je Meghan plitka.

Polubrat Meghan Markle, Thomas ne taji da ne voli svoju polusestru Meghan. Naime, Thomas je trenutačno jedan od natjecatelja australske verzije showa Big Brother, te je tamo kazao kako misli da je Meghan plitka. 

Kazao je isto tako i da je je upozorio princa Harryja da ne ulazi u brak s njom. Dodao je kako je princu rekao da misli da će mu to uništiti život. 

"Meghan je vrlo plitka" naglasio je. 

 

Podsjetimo, ovo nije prvi put da Thomas Markle mlađi, polubrat Meghan Markle, javno iznosi komentare protiv nje. Ranije je za britanske medije tvrdio kako je ostao bez krova nad glavom i mnogih prilika zbog svog prezimena. Napao je bračni par Harry i Meghan zbog dobrotvornog rada, ali nedostatka pomoći vlastitoj obitelji.

Ostao je bez posla i izgubio suradnike, a zbog svega se morao preseliti nazad u majčin dom u Novom Meksiku, kako ne bi završio pod mostom.

- Beskućnik sam i mogao sam biti pod mostom sad s natpisom na kartonu i proseći novac - rekao je za The Sun. - To što se nalazi na kraljevskom pijedestalu i gleda što se događa njezinoj obitelji... trebala je biti više humanitarna prema nama - tvrdi Tom koji se nedavno osvrnuo i na njezinu odluku da preseli s Harryjem u Kanadu i napuste život na dvoru, rekavši kako to nužno ne podržava, ali da se na kraju svodi sve na "dvoje koji su zaljubljeni i žele živjeti svoj život".

- Mislim da je kraljevska titula jedno od najvećih mogućih postignuća tijekom života - objasnio je Tom dodajući kako je moguće i to da ne žele ničiju kontrolu nad životom, te da je možda i Harry zaželio više privatnosti te ne imajući tuđe odgovornosti, osim vlastitih za svoju obitelj.

VIDEO Vesna Dragojević: “Naši unuci obožavaju Oliverove pjesme, a najviše vole Nadalinu”

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije