Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sinjska alka

Janica Kostelić prvi put u javnosti s dvogodišnjim sinom Oskarom

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
1/6
09.08.2021.
u 08:39

Ovo je prvi put da se Janica sa sinom pojavila na nekom javnom događaju, a dječak je tijekom cijelog trajanje Alke s velikim zanimanjem iz mamina krila promatrao što se događa na trkalištu.

Naša proslavljena skijašica Janica Kostelić jučer je u Sinju pratila Alku i imala je najbolje društvo u gledalištu – sina Oskara koji je 1. siječnja ove godine proslavio drugi rođendan. Prvi je ovo put da se Janica sa sinom pojavila na nekom javnom događaju i dječak je tijekom cijelog trajanja Alke s velikim zanimanjem iz mamina krila promatrao što se događa na trkalištu. Otkako je rodila sina, 39-godišnja Janica povukla se iz javnosti i posvetila majčinstvu.

Krajem studenoga 2019. godine Janica je sama tražila da se razriješi funkcije državne tajnice Središnjeg državnog ureda za šport i bilo je jasno da joj je sin sada postao prioritet. Samo je jednom prilikom na Twitteru Janica objavila sinovu fotografiju i to dok je bio još beba kada ga je izvela u prvu šetnju na snijegu. Prošle godine prvi put progovorila je o sinu tijekom gostovanja na HRT-u i tada je rekla kako maleni, koji je tada imao godinu i dva mjeseca, još nije stao na skije i dodala je da ima vremena za to.

– Neka se dijete zabavlja dječjim radostima koje priliče njegovoj dobi – izjavila je Janica i dodala kako se super snalazi kao mama. Za Janičinu trudnoću doznalo se krajem listopada 2018. godine, a Oskar je na svijet stigao carskim rezom 1. siječnja u Petrovoj bolnici u Zagrebu. Tko je otac djeteta, bivša sportašica nikad nije javno otkrila.

VIDEO Bernie Ecclestone sa suprugom i sinom je u Trogiru, a jedan detalj posebno se izdvaja

 

Ključne riječi

Komentara 5

MA
maki69
10:03 09.08.2021.

malom Oskaru sve najbolje, mami hvala za svu sportsku radost koju nam je priustila tijekom svoje blistave karijere.

MI
Milas
10:44 09.08.2021.

Bas mi je drago da se ostvarila kao majka. Zasluzila je. Sretno i njoj i malcu.

Avatar Bayaz the magi
Bayaz the magi
08:58 09.08.2021.

Mali Ockar je misterija 🙂 plavušan. Sve najbolje Janici i Oskaru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije