Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije poznat uzrok

Preminuo član poznatog benda, tužnu vijest otkrio glasnogovornik: 'Bio je naša duša'

Kool and the Gang concert in Havana.
Foto: Jose Goitia/DPA/PIXSELL
1/2
Autori: Vecernji.hr, Hina
08.08.2021.
u 21:15

Thomas se pamti po velikom hitu iz 1971. Who’s Gonna Take the Weight. Preminuo je godinu dana nakon smrti Ronalda Bell, također jednog od osnivača Kool & The Gang koji je umro 2020. u 69. godini.

 Dennis “Dee Tee” Thomas, jedan od osnivača jazz, soul, r'n'b, funk i disco glazbene skupina Kool & the Gang, umro je u subotu u snu, kazao je glasnogovornik. Uzrok smrti 70-godišnjeg glazbenika Dennisa Thomas tek treba biti utvrđen.

“Originalni član Kool & the Gang, Dennis je bio sama duše glazbene skupine", rekao je glasnogovornik. Dennis je svirao i saksofon, flautu, udaraljke, dodao je.

Foto: Profimedia
Thomas se pamti po velikom hitu iz 1971. Who’s Gonna Take the Weight. Preminuo je godinu dana nakon smrti Ronalda Bell, također jednog od osnivača Kool & The Gang koji je umro 2020. u 69. godini.

Skupinu Kool & The Gang osnovali su prijatelji iz susjedstva i ona je postala jedan od najvećih  R&B bendova s hitovima kao što su Jungle Boogie i Hollywood Swingers., Celebration iz 1980.,  Get down on it, Ladies' Night. U Hrvatskoj je nastupila 2007. u Zagrebu, a 2014. u  Opatiji. Tužnu vijest članovi skupine potvrdili su i na službenoj Facebook stranici grupe. 

VIDEO Marko Grubnić otputovao u šoping avionom

Komentara 1

LE
LeonardoGoldman
21:45 08.08.2021.

Mislim da nas stozer zna od cega je umro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije