Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Jole se između koncerata u Americi družio s jednim poznatim Hrvatom

Jole je nakon koncerta u Los Angelesu bio na NBA utakmici L.A. Clipersa i Utah Jazza za čiju momčad igra i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s kojim se Jole i upoznao.
20. studenoga 2019. u 14:43 2 komentara 1128 prikaza
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/14

Nakon što je 'pokorio' Australiju, točnije Melbourne i Sydney, gdje se tražila ulaznica više za njegove koncerte među hrvatskim iseljenicima izvan Lijepe naše, Jole je svoju turneju nastavio i u Americi čime je postao jedan od rijetkih hrvatskih izvođača koji je spojio turneju na ta dva kontinenta.

Jole kakva avantura Jole otputovao iz Hrvatske, ali nikad nije bio sretniji!

Točnije u Los Angelesu, Clevelandu i New Yorku. Oduševljen Hollywoodom, plažama u Los Angelesu gdje se snimala čuvena 'Spasilačka služba', Jole je nakon koncerta u Los Angelesu bio na NBA utakmici L.A. Clipersa i Utah Jazza za čiju momčad igra i najbolji hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović s kojim se Jole i upoznao.

Joško Čagalj Jole: 'Nisam zadovoljan stanjem u državi. Hrvatska može biti puno bolja zemlja'

Nakon Los Angelesa Jole je zajedno sa svojim bendom posjetio Las Vegas, da bi se poslije uputio u Cleveland gdje je održao još jedan koncert, a turneju je zaključio u jednom od najimpresivnijih gradova svijeta – New Yorku. U sva tri grada napravio je nezaboravne koncerte, te je još jednom dokazao da ga publika voli i izvan Lijepe naše.

 | Autor : Privatni album Foto: Privatni album

Zabave i dobre glazbe nije nedostajalo, a euforija koja nastana kada Jole stupi na stage jedinstvena je pojava. Nakon svakog koncerta Jole je ostajao u dvorani ne bi li se družio sa svojim obožavateljima i fotografirao se s njima, što se može vidjeti i na Jolinom Instagramu.

ne žele baš sve Unatoč pozamašnim svotama! Na svadbama ne pristaju pjevati narodnjake, a odbijaju i golotinju

Nakon uspješno završene turneje po Australiji i Americi, Jole je izjavio: „Mnogobrojna moja publiko, mene ste napunili pozitivom, a nadam se i ja vas, neka ova ljubav traje i dalje, volim vas! Pozdrav cijeloj dijaspori, a sada ja čekam vas na koncertima u domovini! Hvala Amerika, hvala Australija!“  

astro analiza Jole je pred novim izazovom: 'Bit će jako naporno, mora čuvati zdravlje'

Ovo je Jolina treća turneja po Australiji i Americi i sudeći po velikom interesu publike, za očekivati je da će se jedan od najpopularnijih glazbenika opet uputiti na ta dva kontinenta.

 

Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu
Najcool predavanje o financijskoj pismenosti u Splitu:
Kako uložiti 32.000 kn s 18 godina, zašto propustiti maturalac i koja je količina motora potrebna za skladan brak
  • Stipan:

    Jel se družio sa Ivanom Žakmanom?

  • Vladoo:

    Ako Nije Naći se Oni Njega kao i Svi Ostali 😀