Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva avantura

Jole otputovao iz Hrvatske, ali nikad nije bio sretniji!

Jole
Foto: PROMO
1/7
29.10.2019.
u 07:00

Nesumnjivo je da će Jole u Americi napraviti fenomenalne koncerte o kojima će se dugo pričati i da će to, prije svega, biti događaji vrijedni najljepših uspomena.

Koliko publika voli splitskog pjevača Jolu, govori upravo broj obožavatelja koji su prisustvovali njegovim rasprodanim koncertima u Australiji. Točnije, Sydney i Melbourne bili su gradovi u kojima je Jole održao nezaboravne koncerte koje će oduševljena publika zauvijek pamtiti.

Postoji ta neka tajna veza između Jole i publike u Hrvatskoj, pa tako i između Jole i Hrvata koji žive izvan Lijepe Naše. Sreća i euforija mogu se jasno osjetiti u zraku, upravo u trenutku kada se Jole popne za pozornicu i progovori prve riječi. Zabave i dobre glazbe nije nedostajalo, a pjevač je još uvijek pod snažnim dojmom jer je ovo za njega bio vrlo emotivan trenutak karijere.

Foto: Promo

Nakon i više nego uspješne koncerte turneje u Australiji, Jole i njegov bend lete u Ameriku, gdje će nastupiti u Los Angelesu, Las Vegasu, Clevelandu i New Yorku. Nesumnjivo je da će Jole u Americi održati fenomenalne koncerte o kojima će se dugo govoriti i da će to prije svega biti događaji vrijedni najljepših uspomena. Nostalgija je nešto što zaista veže ljude, budi sjećanja i koliko god daleko živjeli, to je nešto što „tuđi čovik nikad neće znati“…

„Koncerti u Australiji bili su mi jedno od najljepših iskustava u životu, zahvalan sam publici koja me dočekala i sa mnom pjevala i veselila se. Pjevao sam na najprestižnijim mjestima gdje je bio rekordan broj ljudi. Srce mi je puno i ne mogu dočekati nastupe u Americi, stvarno jedva čekam!“

Ključne riječi

Komentara 13

BR
Brontops
08:32 29.10.2019.

”Jole napustio Hrvatsku...” VL- nisam od onih koji psuju ali ovaj put: ..... vam ... medju oci! Koje naslove skrajate! Napustit ce Hrvatska vas! Samo se igrajte!

SX
sudbina x
07:38 29.10.2019.

Jole je jedan od najboljih pjevača na Hrvatskoj estradi...Tip je iskren obiteljski čovjek i veliki zabavljač...

PE
pemulin
07:59 29.10.2019.

Pogledao ssm malo inserte sa njegova koncerta u Australiji,što mi je prijatelj objavio,,,,Jole je napravio delirijum,,razdragsni Hrvati u tuđini su baš guštali,,Bravo Joka,Jole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije