Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Showbiz Estrada

Jole je pred novim izazovom: 'Bit će jako naporno, mora čuvati zdravlje'

U sljedećih godinu dana čeka ga puno obveza koje neće moći planirati, nova poslovna suradnja na neobičnom projektu koji će biti vrlo izazovan i naporan
07. srpnja 2019. u 21:00 1 komentara 7005 prikaza
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/5

Jole je simpatičan i karizmatičan zabavljač ne samo na pozornici nego i u društvu. Osoba je koja ne voli šutnju ni tišinu, već razgovor i druženje. Izuzetno je osjetljiv na ljudske patnje i pokazat će tada ranjivost, osjećaje, srce i spremnost da pomogne.

bit će fešta Jole otkrio spol bebe, kćeri smišljaju ime za prinovu

Voli dom, veliku obitelj i bliskost s ljudima koji ga okružuju, a dom idealizira kao svoje utočište i svoju oazu ljubavi i sigurnosti. Njegova najveća vrlina je što će zaštiti slabije I što mu je obitelj na prvom mjestu. Zato cijeni ljude koji drže do svojih obitelji i do bliskih osoba. Normalno je da voli pjevati, ali jako ga motivira novac, zarada i udobnost koju osigurava.

sve je spremno Stigla potvrda sretne vijesti! U obitelj domaćeg glazbenika stiže četvrto dijete

Kao da je prerano odrastao brinući se za mlađe članove obitelji, Jole još uvijek nije do kraja oslobodio iz sebe ono “zarobljeno dijete”. Uvijek razmišlja o obvezama, o materijalnoj sigurnosti, o tome da se brine o drugima i da se ponaša kako to dolikuje, kako su ga odgajali. Idealizira I ulogu mame I žene. Pa je valjda zato u njegovoj blizini cijeli tim žena: supruga i 3 kćeri...

astro-analiza U životu Tarika Filipovića jedna je žena na prvom mjestu, ali to nije Lejla

Zavidna je njegova jednostavnost. Nikada nije kasno za obrazovanje i sigurno bi mu donijelo radost bez obzira na vrijeme koje treba žrtvovati. U sljedećih godinu dana čeka ga puno obveza koje neće moći planirati, nova poslovna suradnja na neobičnom projektu koji će biti vrlo izazovan i naporan. Zato mora čuvati zdravlje i imati na umu da će sve stići kada dobro rasporedi vrijeme i ako bude zdrav. Jole je spreman na promjene u poslu, na poslovnu suradnju koja će mu donijeti svježinu.

Za više astro-analiza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.

 

'OSTAO SAM PAF'
Aleksandar Stanković ispričao kako mu se upucavao Neven Ciganović: 'Bilo mi je neugodno'
Croatia osiguranje
Podrška poljoprivrednicima
Kako domaće osiguranje podupire razvoj poljoprivrednika i domaće proizvodnje