Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
popularni glumac

Johnny Depp se u TikTok videu zahvalio fanovima, Amber nije izdržala da mu ne odgovori

Johnny Depp
Foto: Reuters
1/15
08.06.2022.
u 23:00

Depp je u opisu profila napisao da je "povremeni glumac", a Johnnyjevo pojavljivanje na ovoj društvenoj mreži mnogi su dočekali s oduševljenjem.

Glumac Johnny Depp otvorio je TikTok profil. Depp je na profilu do sada prikupio više od devet milijuna pratitelja, ali on nije zapratio nikoga.  U opisu profila napisao je da je "povremeni glumac", a Johnnyjevo pojavljivanje na ovoj društvenoj mreži mnogi su dočekali s oduševljenjem.

Prva objava bio je video u kojem se zahvalio vjernim obožavateljima - podijelio je trenutke s njegove nedavne glazbene turneje s Jeffom Beckom, napisavši:

"Za sve moje najdragocjenije, odane i nepokolebljive pristaše. Bili smo posvuda zajedno, sve smo zajedno vidjeli. Zajedno smo išli istim putem. Zajedno smo učinili pravu stvar, sve zato što vam je stalo. A sada ćemo svi zajedno krenuti naprijed. Vi ste, kao i uvijek, moji poslodavci i još jednom ne znam kako da vam se zahvalim, osim da vam samo kažem hvala. Dakle, hvala vam! Moja ljubav i poštovanje, JD".

@johnnydepp

To all of my most treasured, loyal and unwavering supporters. We’ve been everywhere together, we have seen everything together. We have walked the same road together. We did the right thing together, all because you cared. And now, we will all move forward together. You are, as always, my employers and once again I am whittled down to no way to say thank you, other than just by saying thank you. So, thank you. My love & respect, JD

♬ Stranger - Love Joys

Amber Heard, koja Deppu mora platiti oko 15 milijuna dolara odštete, preko glasnogovornika je komentirala njegovu objavu na TikToku.

"Dok Johnny Depp kaže da 'ide naprijed', ženska prava nazaduju. Poruka presude žrtvama obiteljskog nasilja očito je: bojte se ustati i progovoriti", poručio je glumičin glasnogovornik.

Podsjetimo, o glumcu se u posljednje vrijeme puno pričalo zbog tužbe za klevetu koju je podigao protiv bivše supruge, glumice Amber Heard. Depp je tužio Heard za 50 milijuna dolara i tvrdio da ga je oklevetala kada se nazvala "javnom osobom koja predstavlja obiteljsko nasilje", a ona je uložila protutužbu za 100 milijuna. Porota je prošlog tjedna donijela odluku, a tijekom suđenja par je iznio mnoge šokantne privatne detalje o događajima. Porota je zaključila da Amber mora Deppu platiti 15 milijuna dolara odštete zbog klevete. Nakon presude oglasio se glumac.

– Prije šest godina moj život, život moje djece, životi onih koji su mi najbliži, a također životi ljudi koji su me mnogo, mnogo godina podržavali i vjerovali u mene zauvijek su se promijenili. Sve u tren oka – napisao je tada na Instagramu na kojem je aktivan već dulje vrijeme te ima 24 milijuna pratitelja, a u opisu mu također stoji da je 'povremeni glumac'.

– Preko medija su protiv mene podignute lažne, vrlo ozbiljne i kažnjive optužbe, što je izazvalo beskrajnu salvu mržnje iako protiv mene nikada nije podignuta optužnica. Optužbe su obišle svijet u roku od nanosekunde i imale seizmički utjecaj na moj život i moju karijeru. Šest godina kasnije porota mi je vratila život. Zaista sam sretan. Moja odluka da nastavim s ovim slučajem, vrlo dobro znajući visinu pravnih prepreka s kojima sam se trebao suočiti, izložiti se svjetskom spektaklu, donesena je tek nakon dugog promišljanja. Od samog početka cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkriti istinu, bez obzira na ishod. Govoriti istinu bilo je nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima onima koji su mi ostali vjerni. Osjećam se mirno znajući da sam to konačno postigao – dodao je tada u objavi na Instagramu, a mnogi ovakav rasplet događaja dočekali s oduševljenjem.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije