Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nahvalila hrvatsku

Jessica Alba ne skriva oduševljenje Dubrovnikom - objavila i fotografije

Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
1/8
12.06.2019.
u 22:23

Glumica se proslavila ulogama u seriji 'Anđeo tame' te filmovima 'Sin City' i 'Fantastična četvorka'.

U Dubrovniku se trenutačno nalazi jedna od najljepših hollywoodskih glumica, Jessica Alba. Naime, glumica je došla da bi sudjelovala na New Europe Market (NEM) konferenciji.

"Ovo mjesto je zadivljujuće! Svijetlo, hrana, Jadran - nevjerojatno je!", napisala je ispod objave na Instagramu i nahvalila Dubrovnik. Oduševljeni su i njezini pratitelji koji se ne prestaju diviti fotografijama koje ova poduzetna glumica objavljuje.

Foto: Screenshot Instagram

Osim fotografija s pogledom iz hotela, objavila je i fotografije s večere s prijateljima. Na konferenciji je bila s glumicom Gabrielle Union, s kojom radi na seriji 'L.A.’s Finest'. Glumice su ujedno i producentice serije čija je premijera bila 13. svibnja. Serija je zapravo spin off dobro poznatog filma 'Zločesti dečki' s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama.

Gabrielle se također pohvalila s ljepotama Dubrovnika, a na svom profilu otkrila je koje ju je vino oduševilo. Čini se kako je poznata glumica isto ljubitelj serije 'Igre prijestolja', koja se snimala upravo u Dubrovniku.

Foto: Screenshot Instagram
New Europe Market konferencija je koja okuplja bitne aktere iza i ispred televizijskih ekrana kao što su predstavnici TV kuća i medija. Ova 38-godišnja glumica proslavila se u seriji 'Anđeo tame' koja se prikazivala i kod nas, a zapaženije filmske uloge imala je u filmovima 'Fantastična četvorka' i 'Sin City'. Prema časopisu FHM uvrštena je i među najseksi žene svijeta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije