Naslovnica Showbiz Hollywood

Jessica Alba i Gabrielle Union u Dubrovniku!

LA's Finest nastavlja doživljaje Syd koju smo upoznali u filmu Bad Boys 2 a riječ je o adrenalinskoj seriji o dvije policajke koje tumače Alba i Union.
11. lipnja 2019. u 22:21 5 komentara 1300 prikaza
Dubrovnik: Holivudske zvijezde Jessica Alba i Gabrielle Union predstavile seriju L.A.s Finest
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/16

Po sedmi puta se u Dubrovniku održava New Europe Market, najveći regionalni događaj televizijske i medijske industrije. No, ovaj je puta dotakao novu dimenziju pružajući gostoprimstvo velikim hollywoodskim zvijezdama. Najprije se s Dubrovnikom i gostima NEM-a upoznao škotsko-američki svestrani glumac Alan Cumming kojega poznajemo kao Elija Golda iz serije Dobra žena. A prvi službeni dan uveličale su Jessica Alba i Gabrielle Union koje su u Dubrovnik došle promovirati svoju novu seriju, LA's Finest.

srpski medij tvrdi Novi udarac za Severinu! Najveći klub u Crnoj Gori joj otkazao nastup. Evo zašto

U prepunoj dvorani hotela Palace održale su i kratki Q&A nakon čega je za odabrane novinare organizirana i tiskovna konferencija o čemu ćete čitati na stranicama Večernjeg lista jer je i ovaj autor bio jedan od odabranih novinara iz regije koji je imao prilike biti u istoj sobi s dvije zvijezde. LA's Finest nastavlja doživljaje Syd koju smo upoznali u filmu Bad Boys 2 a riječ je o adrenalinskoj seriji o dvije policajke koje, dakle, tumače Alba i Union.

VIDEO Jessica Alba i Gabrielle Union se javljaju iz Dubrovnika

 

Tijekom dana u Panel sobi New Europe Marketa održalo se nekoliko panela o odnosu i privlačenju korisnika, odnosno važnosti dobrog interfejsa na uređajima, funkcije nuđenja probnih perioda za televizijske usluge, proboju sapunica na pay TV kanale, budući program predstavio je i u nas popularni Epic Drama kao i novi šef mađarske TV2.

Već u tom panelu koji je vodila organizatorica New Europe Marketa Sanja Božić-Ljubičić dotaknuta je najzanimljivija tema dana a to su televizijska prava na sportske prijenose. Taj panel pod nazivom Tko u regiji istočne i središnje Europe drži prava na sportske prijenose okupilo se nekoliko vodećih ljudi velikih televizija i pružatelja usluga, među njima tako i Richard John Brešković iz Hrvatskog Telekoma.

Rasprava je otvorena zabrinutošću velikim interesom globalnih tehnoloških giganata poput Googlea, Amazona ili Facebooka za prava na sportske događaja gdje je zaključeno da Europi ne prijete toliko kao Americi jer se radi o tržištu koje čini više desetaka država sa svojim regulativama. Međutim, korisnik ima pravo nadati se kako će se kroz nekoliko godina pojaviti agregacijske usluge koje će nuditi sva velika natjecanja na jednom mjestu, odnosno razmjenjivat će se prava na te prijenose.

mira zeljković Osvanula na Instagramu! Pogledajte kako izgleda majka Nives Celzijus

Priznao je Brešković kako je gubitak Lige prvaka na MaxTV-u bio udarac no sada u tom polju vlada tržišno natjecanje. Giogios Lykolopoulos, šef sportskog odjela grčke Hellenic Broadcast Corporation borbu za otkup prava usporedio je s pokerom, odnosno kockom u kojoj se ulozi zapravo prelako doznaju pa sve to sada u Europi nalikuje na farsu.

Kenechi Belusevic opisala je pristup njezina Eurosporta koji s jakim sportskim organizacijama poput PGA Toura otvara posebne televizijske kanale poput Golf TV-a a otkrila je da se razmišlja i o biciklizmu gdje vidi tržište i u nas koji smo u tom sportu najjača zemlja u regiji.

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • tramontana:

    Aj, dokle je bila u dvadesetima, mogla bi proć. Ne bi se ljutija biti s njom. Ne znam jeli ima unuke, ja imam, ali svejedno više nije za me-

  • prajdali100:

    Eto nama sreće...

  • Igggy:

    Rvate više zanimadu Ruža i Škoro, a ne ti Američani. Šta dolazu u nas? Ko ih je zva?? Oće proć ka oni na Braću?? a???