Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekrasna žena

Slavna glumica (51) pokazala fit figuru, trčala je na +30 stupnjeva

Foto: Profimedia
1/14
06.06.2023.
u 19:00

Jennifer Garner je snimljena na intenzivnom trčanju sa svojom prijateljicom u četvrti Los Angelesa Brentwood. Bila je odjevena u crnu kombinaciju koja je isticala rezultate njezinog treninga.

Dobro je poznato da glumci kako bi se pripremili za neke uloge moraju izaći iz svoje zone komfora, a često i promijeniti svoj fizički izgled. Osim strogih planova prehrane za neke uloge, tu se često nalaze i različiti treninzi: kondicijski, plesni itd, ali i učenje posebnih vještina koje dolaze sa svakom novom ulogom.  No, glumci se često zbog pretrpanog rasporeda ne uspijevaju posvetiti vježbanju koliko bi to oni željeli, pa tako nakon velikih projekata uzimaju dodatno vrijeme za sebe. 

Jedna od onih koji su se sad odlučili posvetiti sebi jest i američka glumica Jennifer Garner (51) koja je sada snimljena kako trči. Jennifer je pokazala da je upravo trčanje ono što joj pomaže održati fit figuru tijekom godina te tako uzima vrijeme za sebe. Garner je snimljena na intenzivnom trčanju sa svojom prijateljicom u četvrti Los Angelesa Brentwood, nedaleko od mjesta gdje živi s troje djece koju ima s bivšim partnerom, glumcem Benom Affleckom. Rezultati trčanja očiti su na Garner u crnim uskim tajicama i majici bez rukava koja joj je idealno pristajala na gornji dio tijela. Obula je crne tenisice za trčanje i kao dodatak nosila sunčane naočale, a kosu je skupila u punđu. Oko struka je zavezala i kariranu crno-crvenu košulju.

Foto: Profimedia

Glumica je primijetila fotografa, pa se ljubazno nasmiješila, ali nastavila je trčati istim brzim tempom po pločniku i kroz park što je uistinu zadivljujuće jer temperature su se kretale čak do 35 Celzijevih stupnjeva. Tempo trčanja bio je dosljedan, ali povremeno je ubrzavala do sprinta što povećava učinak cardio vježbe.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Garner je nedavno završila snimanje nadolazećeg filma "Family Leave” koji je baziran na knjizi „Bedtime For Mommy” autorice Amy Krouse-Rosenthal. Ona u filmu tumači jednu od glavnih uloga, onu Jess koja daje sve od sebe kako bi održali obiteljsku vezu s djecom koja odrastaju, postaju sve neovisnija i udaljenija od roditelja. Ovo je Garnerin četvrti veliki naslov za Netflix uz prethodne velike hitove „Llama, LIama”, „Yes Day” i „The Adam Project”. Glumica je još poznata po ulogama u seriji „Alias”, filmovima „13 Going on 30” i „Juno”.

VIDEO Nina Violić otkrila zašto nikada nije igrala u sapunicama: Bilo me strah, za glumce je to užasno

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Tombstone
Tombstone
21:35 06.06.2023.

Crvenu kariranu kosulju nije zavezala oko struka da bi pokazala "prekrasnu" liniju nego da bi sakrila nesto sto je frustrira, bez obzira kaj je temperatura 35°

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije