Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova frizura

Jennifer Aniston ošišala kosu jer nije htjela izgledati kao kućanica

jennifer
Foto: Pixsell
1/3
24.02.2011.
u 14:39

- Nije željela izgledati kao lik iz serije “Real Housewives Of Beverly Hills”, a i bilo je vrijeme za promjenu. Jako smo se dobro zabavljali dok sam je šišao – rekao je Jenniferin stilist

Kad je u utorak glumica Jennifer Aniston kročila na crveni tepih u Madridu, gdje se održala premijera filma “Moja lažna žena”, svi su ostali šokirani: Jennifer se ošišala! Glumica koja je joj još od serije “Prijatelji” održavala više-manje istu dužinu kose nakon mnogo godina skratila ju je do ramena. Njezin stilist Chris McMillan otkrio je da Jen više nije htjela izgledati poput kućanica iz popularnog reality showa, prenosi Dailymail.

– Nije željela izgledati kao lik iz serije “Real Housewives Of Beverly Hills”, a i bilo je vrijeme za promjenu. Jako smo se dobro zabavljali dok sam je šišao. Uvijek nam se sviđala ta frizura, vrlo je jednostavna, ali u isto vrijeme i seksi – rekao je McMillan.

Jennifer se jučer vratila u Los Angeles nakon što je tjedan dana provela u Europi promovirajući svoj novi film u kojem glumi s Adamom Sandlerom i Brooklyn Decker.

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
16:53 24.02.2011.

vou, ovo je zanimljivije od političkih tema, zašto ne stavite na naslovnicu. makar nije drama - izgleda dobro i s dugom i s kratkom kosom.

CR
Crollywood
17:09 24.02.2011.

Obasuo bih je poljupcima taman da se ošiša i na nulu.... Aye,yi yi!!

LI
liliZG
09:46 25.02.2011.

da, žena stvarno dobro izgleda, i ne laže da joj je to od gena ili prirode, uvijek je govorila da ima tu jednu kremu koju koristi i koja očito djeluje, zato sam uvijek je cijenila - jer ne laže o takvim stvarima nego otvoreno priznaje da je za sve to zaslužan krvav rad (čitaj:vježbanje) a ne ko druge holywoodske zvjezde koje uvijek pričaju da niš ne rade samo zdravo jedu, moš mislit.........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije